xwprensesannesii ya sanki uykumda tükürüğümde boğuluyorum nefessiz kalıyorum zor kendime geliyorum nedeni ne olabilir başına gelen var mı ya uyumaya korkar oldum🤷🏻♀️
Ikosa xwprensesannesii bende öleyim ya öksürerek kalkıyorum nefessiz kalmıs sekilde 😕 herhalde bebek büyüdükce daha da artcak.
Busrababuz xwprensesannesii ben geceleri çok öksürüyorum nedensiz yere belki uykuda anlamadığın birşey rahatsız ediyor olabilir seni ben geçen tüyden olduğunu fark ettim belki senide tetikleyen birşey vardır
Elif7781 xwprensesannesii uyurken sırt üstü pozisyona geçiyorsunuzdur ondan olabiliyor cunku yan yatıp sırta destek koyabilirsiniz sırt üstü yatmak nefes almayı zorlaştırıyor hamilelikte 🤦🏻♀️
Srfn11 xwprensesannesii Bende 33 um vucudun agirligi fazlalasinca tikaniosin cnm bu yasima kdr hic horladgmi bilmem esim gecen aksam cok horluosun die uyandirdi 😂😂
xwprensesannesii Ikosa ay tek bende oluyor sandım aynı şekilde öksürük oluyor valla salı günü doktoruma danışacağım sana da bilgi veririm güzel şeyler öğrenirsem😂
xwprensesannesii 35 haftalığım artık yan yatmaya alıştım diyebilirim ama ara sıra sırt üstü döndüğümü farkedip kendimi yana çeviriyorum uyandığım da da yan tarafımdan kalkıyorum ama belki ilk sırt üstü yatıp sonra yana dönmüşte olabilirim 😝