Cerencoskunak 2014 ten beri olan beraberliğimizin ardından evleneli 2 sene olmuştu. Bebek düşünmüyorduk 2 yıl boyunca hep korunduk. Geçen yaz Ağustos ayında eşim bebek istediğini söyledi, be bir yandan da üniversite okuyordum açıktan son senemdi zor olacağını düşündüm biraz daha ertelesek mi dedim. Ama gözünde ki heyecan beni benden almıştı. Daha sonra o ay ilk denemeyle gebe kalmışım. 4 haftalıktı miniğimizi öğrendiğimizde... Hiç beklemiyordum ilk aydan bir kere ile gebe kalmayı. Adet günüme 1 hafta vardı göğüslerim balon gibiydi dokunamıyordum, sürekli oturduğum yerde uyuyordum, başım dönüyordu.. adet olacakmış gibiydim her an, her tuvalete gittiğimde şimdi oldum galiba diyordum. Adet olmam gereken ilk gün öğlene kadar olmayınca, öğlen gebelik testi aldım bir kaç damla ile bir kaç saniyede kop koyu bir çizgi.. Veee baba oluyordu paşam.. Akşamı nasıl edeceğimi bilemedim. Hemen arayıp baba oluyorsun diye haykırmak istedim. Bekledim her dakika telefona bakıyordum zaman geçti mi diye. Saati geldi ve eşim nöbetten döndü, kuşumuzun kafesinin önüne koydum çift çizgili çubuğu, yanında bir de bebek patiği ile not vardı(içime doğmuştu öğrendiğim an kızım olacağı, hem mavi hem pembe bebek patiği vardı ama ben pembeye koymuştum) nota “Bol Bol Uyu ve Bez Almaya Başla Babası Miniğin Geliyor”. Eşim bunları gördüğünde yıllar sonra ilk defa ağladığını gördüm, gerçekten mi? Dedi evet dedim. İnanamadı, gece 12 ydi nöbetten geldiğinde. Hiç bir şey demeden amirini aradı, yarın gelemeyeceğim dedi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra hazırlan dedi. Neler oluyor dedim. Anlam veremedim bi anda. Hazırlandım bir çanta yaptım. Gece 1 de bastık yazlığımıza gittik, ailelere mesaj attık telefonu kapattık, 3 gün sonra döndük eve. O üç gün kızımızla ilk tatilimiz anımızdı. Şimdi 38 haftalık olduk.. Ve gün sayıyoruz, bellide saat, dakika. Her an gelebilir prensesimiz.. Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻