Saliha1992 Arkadaşlar 16 haftalik hamileyim. Perşembe günü kanamam oldu çok şükür serumla geçti. Ama bugün vajina da ağrılarım var bu normal mi. Çok kafama takıldı
Duygu85 Saliha1992 canım 17+4 benimde ağrım oluyor Arada ama oturarak çalıştığım için etkisi çok sende çok oturma yan oturmaya çalış Rahime çok baskı olmasın bu aylar oluyor anne kolay olunmuyor canları sağolsun inşallah kucağımızada alırız
Efsuni Ağrı nasıl bir ağrı canım batma ara ara zonklama gibi bir ağrı mi öyleyse normaldir o artık bundan sonra bu tarz ağrılar olur çünkü bebek artık kilo almaya başlayacak rahim büyüyecek haliyle olacak böyle ağrılar merak etme😊
P0yrazimm Canım valla benim ikinci hamileliğim ilkinde de bunda altim ayrilicak gibi oluyor biri belinin üzerine cikarda çatır çatır cignerya öyle ses çıkıyor altımdan özellikle uzanıp ayaklarımı açıp kapattigimda ve ağrıyor çok 😑 ama normalmis
Saliha1992 Duygu85 aminnn. Evet bugün biraz coo oturdum. Sonra uzandım yan tarafıma yattım biraz hafifledi gerçekten de
Duygu85 Saliha1992 evet canım çok oturma çok etkis var korkma Allah bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah