Rknvlkn K-b-b-t ben yapmıştım kuzenimin zoruyla yanlış çıktı canım erkek çıkmıştı testte ama cinsiyetimiz kız 😊
Bsrkrgz K-b-b-t ben yaptım göbeğime tutup öyle makarasınada daire oluyordu hep daire de kız diye biliyorum ama benim oğlum olucak inanmamak lazım böyle şeylere😅
Nurozsln K-b-b-t eşime yap dedim tam sallayamadı bilmiyorum erkek çıktı bakalım cinsiyetimizi göremedik göstermiyor 😂
K-b-b-t Sengulkrgz bende cok merak edıyorum acaba neye gore oyuzuk osekılde donuyor gercekten cok acayıp bır durum🤔
K-b-b-t Avuc içindemi yoksa dırek gobegın uzerındemı yapıyosunuz bırde daıre cızerse kız sabıt gıdıp gelırse erkek mı oluyor kızlar
K-b-b-t Bsrkrgz bende avuc içinde yaptım ı Ilk ıkı sını erkek ucuncuyu kız gosterıyor ama doktor erkege benzıyor dedı bakalım bendede tutmadı heralde😂
Busraa47 K-b-b-t ben yaptırmıştım erkek çıkmıştı öğrendik erkek ben çok inanıyorum yanlış çıkan henüz görmedim 😌
Bsrkrgz Melisecmel yüzüğe ip veya saçını geçirip göbeğine tutuyorsun daire şeklinde olursa kız, git gel yaparsa ileriye doğru erkek diyorlar benim daire oldu ama oğlum olucak çok inanılası bişey değil yani😅
Saliha1992 Bn yaptım daire çizdi. Bakalim doktorumuz kiza benziyor ama net değil dedi. Eğer kizsa doğru cikti yani 🤗
ozgeyigit Ben de az önce rapunzel saçlarımdan bir tel aldım, yaptim ileri geri doğru geldi yani ne oluyor? Ama cinsiyetimiz kız? 🤔🙄