Tugcegksnn Kızlar aranızda kayseride yasayıp hamile olup bikini bölgesini agdayla kuaforde aldıran var mı acaba her kuafor almıyor bildiğim kadarıyla memnun kalan biri varsa eger benimle paylasabilir mi nereye gittiğini ?
Mucizesinibekleyenanne Tugcegksnn kaç aylık hamilesiniz bende 4+6 yım sürekli ağdaya giderim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra gtmeye korkuyorum bebeğe bişey olacak korkusuyla sizin bilginiz var gidilebilir mi ki bu zamanlarda
Anneyimben49 Tugcegksnn ben bugün gittim ağdaya tertemiz oldum geldim 7 aydır gidiyorum sıkıntısı olmaz bebeğimize 🤗😂
Mucizesinibekleyenanne semrakarahan kaç aylık hamilesiniz bende 4+6 yım sürekli ağdaya giderim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra gtmeye korkuyorum bebeğe bişey olacak korkusuyla sizin bilginiz var gidilebilir mi ki bu zamanlarda
Tugcegksnn Mucizesinibekleyenanne ben gebelik okuluna gittim orda sormustum hamileliğin herhangi bir surecinde sıkıntı olur mu dedim sıkıntı olmaz hiç bi şekilde dedi ebeler bilgi verdi bana da
semrakarahan Tugcegksnn zumrut mahalesnde oturuyorm burda bi kuafore gidiyorm ben toplu öduyorm tam fiyatini bilmiyorm ama 25 di galiba