Huban 12 nisanda dogum yaptm aynı solunum nedeniyle kaldk küvözde coğu insan boşuna yatırdıklarını söylüyo bnde boşuna oldugunu düşünüyorm ama o an hastaneye güvenmekten başka bişry gelmedi elimden.
Cuma dığum yaptm cumartesi cıkışım verildi bigün oda kiraladm kaldm pazar günü cıkacaktm. Söyle oldu bizim sürec başta bana göstermediler mamayla beslemişler bnm sütüm sezeryan oldgu icin bide epidural oldgm icin ayalalamastm mamaya alıştıgı icin bn göğsüme silikon uç takıp emzirmeye calştm ve genelde tutmadı mama takviyesi yaptılar. O uyudugunda da sagma makinasyla sagdm cıktıgı kadar saatlerce sagdgmda oldu sütün olması icin mutlaka bunları icmeni tavsiye ederm bnm sezeryan oldgu halde ilk gün 30 cc fakan geldi ebebekten promalt al malt icecek bide hippin rezene cayı var ama sade rezene degl emziren anneler icin o ikisi bide bol su mutlaka geliyo sürün cokca hemde bunları dene ayrı kalma konusuna gelince de bnde resmen perişan oldm ama yinede sütüm geldi bu yediklermden diye düşünüyorm bide orada daha zorlu sürec gecirenleri görünce haline şükrediyosn tez vakitte yanına gelir inşallah bebegn canım. Snrasnda sarılıkta olabliyo onada dikkat et geçmiş olsn