Huban Merhaba 36+5 günlük dogum yaptım. 3080 gr dogdu oğlum. Solunum sıkıntısı sebebıyle yoğun bakıma alındı. 2. Günü🙏🏻 Perişan durumdayım. Süt sağıyorum ama enjektöre 2 cc-3 cc ancak gelıyor. Dr olumsuz konusmuyor. Ama yavrumu o halde gormek bırakıp eve gıdecek olmak:( cok cok zor.. bu sürecte neler yaptınız? Sütünüzün olması için , sütünüzü nasıl muhafaza ettınız? Malum cok az.. benımle deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıyorum
Elif7781 Huban canim rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin mevlam şifa versin insallah benimde ayni sorun oldu hatta bizde yutma rekflekside yoktu 1600 gr doğdu oğlum suan 21 aylık cok iyi baktılar yoğum bakımda 27 gün kaldık biz dediğin gibi hastane bahçelerinde yattım o halimle ama İnan hiç üzülmedim nefes alıyordu cunku sürekli süt sağdım bizi öyle her gün içeriye almadıkları icin sütümü bırakıp evime dönüyordum evde de sutu sağdıktan sonra süt torbaları var ben weenin kullandım onun içerisine koyup buz dolabının normal yerinde muhafaza ettim cunku ertesi gün sagdiklarimi götürüp verdim eğer ki o 3 cc 2 cc fazla geliyorsa mesela difrize attım poşetleri 3 ay o şekilde kalabiliyorlar merak etme tek tavsiyem illaki üzülüyoruz deli oluyoruz ama sutumuzu etkilememesi icin dik ve güçlü durmalıyız 2 saatte bir sütünü yarim saat sağ iyice boşalt göğüslerini öyle az geldi vs deme yetiyor onlar fazla bile bide uyu güzelce bol su iç sütünde saatli sağılıp bosaldigi icin cok olur merak etme en önemli şey göğsü tamamen boşaltmak
Aienma Huban iyi araştır canım bazen Boşu boşuna yatırıyor doktorlar. Yenidoğan da danışmanlık yaptım. Sırf sigortadan para alabilmek için bi ço bebeğin solunum sıkıntısı deyip günlerce yattığını biliyorum.
Guzel_ailem Huban sağ sütü biberona süt sağma makinesiyle... Zaten hemşire götürüp bebeğe veriyor içiriyor yaniii
Huban Elif7781 ah canımm ne zor ya cok cok perişanım. Kafayı yemek uzereyım. Bırsey aklıma takılıyor; 3cc enjektörde sütüm var dıyelım bunu ne sekılde saklayacagım.. posette ıkı damla nasıl muhafaza edılecek..
Tuba-Sahra Aienma ciddimisin siz ay ne kötü bı durum Allah cezalarını versin ya böyle bisi gerçek olamaz ya 😱😱o aldıkları para burunları dan fitil fitil gelsin
Aienma Senin için parçalanırken belki de bebeğin boşu boşuna yatıyordur. Anne geleceği saman hemşireler serumu takardı. Anne gittikten sonra çıkartırlardı. Kilosu da iyiymiş maşallah 🧿 bi doktorla ciddi bi şekilde konuş
Turgutbebek Hubanbugun acil sezeryana alındım ve yasadigin herşeyi yaşıyorum Allahım sevgisi kadar sabir versin bize bu zorlu süreci atlatalim
Huban Turgutbebek içim parca parca😔 sizin sorununuz ve durumunuz nedır.. kaç gün kalması öngörülüyor. Kaç haftalık dogdu bebegınız? Süt konusunda nasıl bır yol ızledınız:(
Elif7781 Huban haklısın kuzum allah yardımcın olsun geçecek bu günler Allah’ın izniyle hiç merak etme senin benim gibi bir cok insan var bu durumdan muzdarip malesef. Eğer fazla biberon kısmı varsa onda bırak kapağı kapalı bir şekilde yada makinene uyan başka bir biberon altı da olur hicccc olmadı enjektör de kalsın ucunu kapat biseycik olmaz zaten iki güne kalmaz fazlasıyla artar
Turgutbebek Huban 27 haftalık doğduk şuanda solunum sıkıntısı çekiyormuş makinesiz 1 hafta kesin kalır dedi doktor . Süt 2 cc fln çıkıyor aşırı az ama pes etmek yok iki saatte bir sağıyorum iki meme 20 dk bazen hiç çıkmıyor
Tugcehar87 Huban süt için çaylar var bitkisel arkadaşım vardı ondan içti hep adıda humana idi yanlış hatırlamıyorsam sütü şaklamak içinde poşet gibi süt kapları var plastik sizin işinize onlar yarayabilir arkadaşın bahsettiği ya wee markasında yada Philips in olabilir ili damlayı poşetten alamazsınız ama o kaplardan alabilirsiniz pes etmeyin rabbim şifa versin
Turgutbebek Huban 27 mi yazmışım çok pardon gece sersemliği süt sağarken yanlış yazmışım 37 haftalık doğduk. 1 çay kaşığı bile çıksa getirin süt çok önemli diyorlar bende gönderiyorum ne yapayim
Huban Turgutbebek nasıl göturuyorsunuz pekı. Enjektördemı ? Posete mı koyuyorsunuz posete cok az gelır cunkü
Seral Cnm benim bebegin de yoğun bakımda 2gun oldu 33 haftalık 1200 gr doğdu sürekli süt sagiyorum gelmese bile bi damlada olsa hemşirelere veriom onlar veriyor bebeğe bizimde oksijen skntimz var
Huban Seral benim bebegım henuz alamıyor. Agızdan hortum takılı. Sizde ne durumda agızdanmı bırındanmı takmıslardı. Akcıgerlerde sorun varmıs 😔 kafayı yıyecegım cok canım yanıyo
Seral Allhin izniyle insallh iyi olcak meleklerikız morelini yüksek tutmaya çalış bana hergün gösteriyorlar bebeği