Haticefenerdemir Kızlar 26+1 deyim ve çalışıyorum. Doktorum ilk doğum da sancı sürecim çok fazla diye rahim ağzı gevşemesi olabilir dedi ve eşle ilişkiyi kesinlikle yasakladı. Bende şimdi erken doğum olur mu diye korkuyorum ve bebeğin kıyafetlerini 30. Haftamda yıkayıp ütüleyim diyorum acaba çok mu erken olur
Hilal94 Haticefenerdemir yok olmaz vaktiyle yapın fazla agırlaşmadan bende o zamanlarda hazırlayayım dıyorum nolur nolmaz
Aryaalina Haticefenerdemir ben başladım bile 30+2 haftalığım ne olacağı belli olmaz canım hazırlayıp yerleştirmek lazım şimdiden kendimi ağır hissediyorum 🤗🤗
Neseozkan Haticefenerdemir tam 30 haftalık hamileyim ben de başladım yıkadım kuruyunca ütülemesi kaldı bence ağırlaşmadan iyice yapmalısın
hunilimom Haticefenerdemir erken doğum riskin varsa 30 senin için çok.iyi canım ama normal.bir süreç geçirenler için 32 de yıkanmaya baslanmali oda vs yapicak olan varsa onlar önce dolap temizliğine başlamalı 1 günde bitiyor zaten herşey
Tuanam01 Canım canın yerinde iken yap sonra ağırlaşırsın 30 haftamda yaptım ben şuan 35 haftaya girdim çantam dahi hazır hepsi 30 haftamda hazırladım erken doğum olabilceği için herşeyi hazır tutuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏