Srgn Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2018 de zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım 5 yaşında kızım var o hamileliğimde de sürekli iğne kullandım vs ama çok şükür kucağıma almıştım kızımı... Benim sorum şu benim gibi kürtajdan sonra hamile kalamayanlar nasıl bir yol izlediler rahim filmi istediler mi sizden? Ayrıca yapışıklık ile ilgili bir şey biliyor musunuz ? Gerçekten kafam çok karışık sorunun ne olduğunu anlayamıyorum😔
Melisecmel Srgn ewet banada rahim filmi istendi ama ben çekmedim rahim filmini ve şuan şükür hamileyim
Tomurcuk18 Srgn Kürtajdan sonra her ne kadar yapısıklık olmaz deseler de, bende olmustu maalesef. İyi ki rahim filmi çektirmişim. Sonrasında histeroskopi oldum. Şuan 36 haftalığım.
Popii Bende Ekim’de ikinci kürtajımı oldum. Bana kimse hsg çektir demedi ben kendim çektirmeye karar verdim iki yerde yapışıklık çıktı. Kürtaj sonrası olmuş olabilir dedi üç doktor sonrasında histeroskopi oldum 1.5 ay korundum ve şuan bıraktım. Yardımcı olabilmişimdir umarım 😊
Srgn Popii Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz ben nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim doktor 3 ay korunma gebelik olmazsa hsg çekmemiz lazım dedi ama Emin’de olamadım çok teşekkür ederim 😌
Srgn Sasahu Yani hiç hamile kalmada sorunum yoktu ilk hamileliğimde kızım oldu ikinci hamileliğim kimyasal gebelikti üçüncü kürtaj oldu bu kürtajdan sonra herşey değişti 🙄
Srgn Tomurcuk18 Maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 😌😌 Heralde bende de bir sorun oluştu öyle hissediyorum 😑
Sasahu Srgn biraz bekle derim canım eğer küratajını iyi bir doktor yaptıysa tertemiz bırakmıştır Rahmi korkma
Tomurcuk18 Srgn Amin cok teşekkür ederim ☺️ Bana doktor hep vakumlu kürtaj yaptım yapısıklık olma ihtimali yok dedi ama iyi ki dinlememişim 🙄
Srgn Tomurcuk18 Heralde her kürtajdan sonra rahim filmiyle baktırmak gerekiyor gerçekten bir gariplik var bende de 😑
Tomurcuk18 Srgn Evet sonradan başka doktora gitmeye başladım o mutlaka her hastasından istiyo. Hiç kürtaj falan olmasa da her kadın en azından 1 kez rahim filmi çektirmeli diyo.