Sltnshn Kızlar hafif hafif adet olacakmışım gibi ağrı giriyor ama sıklıkla değil. Sizlerdede oluyormu
Saliyaaa Sltnshn valla canım benm 6 haftalıktan beri kanamam vardı 8 haftalığım hala var düşük tehlikem var hala kesede kanamam var dikkat et kanaman olursa doktora git
espalp Sltnshn ben 2.adet döngümde tam adet günümde leke gördüm kahverengi 🤦🏼♀️ 7.haftadaydı. Sonrasında hiç öyle adet hissi, ağrısı, sancısı olmadı 🤷♀️
Hzlhakko Sltnshn 9 hafta şuan hala var. 5 haftadan beri var rahim büyüdüğü için geriliyormuş hareket ettikçe vs oluyordu şimdi azaldı
Sltnshn Saliyaaa kanamam 6. Haftamda olmuştu ama cok az. Doktor içerde kanama yok dedi yinede tedbir amaçlı progestan verdi bir daha gelmedi
Elifaltinnn Sltnshn 6+6 da duydum canım korkma olan birleymiş bende çok araştırdım hamile oldugumuda kasık agrısı ve alt karında doluluk hissiyle şüpelenerek ögrenmiştim rabbim bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Sltnshn Elifaltinnn ben 6.0 da gitmiştim gözükmemişti bebiş. Doktor kese büyüyor 8. Haftada kesin duyarız diye ozaman çağırdı. Şuan 7.1 im sabırsızlanıyorum. Günler geçmiyor gibi kafamdada bissürü şey kuruyorum😝 siz ne güzel atlatmışsınıź. Simdi sirada cinsiyet var sizin☺
Elifaltinnn Sltnshn aynen bende 11.haftayı bekliyorum sabırsızlıkla aslında doktor bana ilk muaneden sonra bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi ben iki hafta sonra gittim hem bebişi hem keseyi hemde kalp atışlarını dıyduk çok şükür rabbim isteyen gerkese nasip etsin 😍
Sltnshn espalp evet bende kullanıyorum. Zaten bir kere geldi bir daha gelmedi 😊 saglicakla kucağımiza alsaydık 😇