KuzeyinAnnesi41 Kocaeli izmit bölgesinde özel hastane ( cihan konak kocaeli tıp vs.) dogum ücretlerini bilen var mı anneler💕
hunilimom KuzeyinAnnesi41 ikiside aynı özel sezeryan istersen 500 tl fazla.veriyorsun diye biliyorum eğer sigortan vs yoksa bu daha fazla oluyor fiyat 4 e kadar çıkıyor
Kahvecekirdegi Ben özel kocaeli hastanesine gidiyorum orası da kocaeli tıpa bağlı yani tahminim fiyatlar aynıdır. 2250 yada 2300 demişlerdi tam hatırlayamadım kocaeli tıpta da öyledir yani. Sezaryen ve normal aynı
Tugyal Dun cihan da dogum yaptim her iki doğum şeklide aynı fiyata 2.500 ama 1 mayısta 400 tl zam geliyor dedi ✋
KuzeyinAnnesi41 Tugyal bende cihana gidiyorum canım banada öyle dediler 3000oluyor :/ dogum üstü 300 500 kerdır diye başka hastanede düşünüyorum ama hemen hemen her yerde aynı demekki nasıl yaptın sezeryan mı normal mi ilgileri nasıldı odası süsü resimi falan
Tugyal KuzeyinAnnesi41 normal yaptim. Oda süsü bi kapıda tül birde yatak başlığında çiçekli tül vardi okadar.
Tugyal KuzeyinAnnesi41 resim çekmek istediğini belirtmen lazim. Biz taburcu olunca geldi fotoğrafçı ama biz artik toplanmıştık. Evimize gidiyorduk gec kaldılar bizde unity verdik