Nisansimge Halles bende 21+6yım öğrendiğimde 4 haftalıktı o günde vardı sol bacakta adet ağrısı hala var geçmek bilmiyor vala bide üstüne uyuşma ve yanma var hayırlısıyla vakitlerinde doğsalar
Habibee Halles bende 25 haftalık hamileyim canim benimde kasiklarim bacaklarim agriyor adet olucakmışim gibi bende korktum doktoruma söyledim kontrole gittim agrilar normal dedi vücut kendini doğuma hazirliyor dedi
Didem27 normal canim bendede oluyor daha beteri 34 haftayiz bizde son zamana geliyor ya ondan heralde 😐💕
Nisansimge Halles allah korusun belde ağrı lekelenme olursa bide göbekten aşağı doğru 10dk bi giren ağrı olur sonra 8dk ya falan inerse o zaman doktora gidersin hemen
Didem27 vucut kendini doguma hazirliyor yalanci sancı oluyormus bu adet sancisi gibi canim benimde belim den griyor inanki her yerim agriyor heleki bu ön tarafim ayip olmasin sızım sızım sızlıyor bu normalmis ama 10 dakikada bir aşırı derecede seni duramayacak bi sancı agri olursa dogumun geldigini belli edermis sende korkma son zamanlarda oluyor o