Nurglkk Merhaba arkadaşlar 16 haftalık gebeyim zorlu bir gebelik geçiriyorum bugün kusma sonrası yüzümde kırmızı lekeler çıktı böyle bir durum başına gelen varmı sebebini biliyormu acaba,???
Bosnian17 Nurglkk canım ben ne zaman kussam bana da oluyor göz altlarımda özellikle öğürmekten zorlanmaktan oluyor geçiyor sonra merak etme
Menis21 Nurglkk Canım ben yaşamadım ama şuradan biliyorum anaokulu öğretmeniyim bazı çocuklar istifra ederken zorlandiklarinda oluyor onlarda da doktorumuz zorlanmaya bağlı olduğunu söylemişti gebelik ile alakası yok o yüzden korkma kusma ile ilgili tamamen cnm
espalp Nurglkk 17.haftadayım pazar günü iki yanağımda da yuvarlak kırmızı leke çıktı hala da geçmedi. Ama kusmadım da 🤦🏼♀️ Ben yediklerimden mi diye düşünmüştüm 🤦🏼♀️ 15 hafta boyunca kustum o süreçte leke olmamıştı yüzümde
Dilan5334 Nurglkk sanırım burda okumuştum, öğürürken çok zorlandığınız için yüzünüzdeki damarlar çatlıyormuş kızarıklık o yüzden oluyormuş. Ama zararlı bişey değildir. İnşallah bi an önce bulantılarınız geçer :(
Yasmin41 Nurglkk aynen canım bende de hala oluyor sabahları kusarken gözaltlarm daha çok 27 haftalığız , 1 ay öncesinde daha kötüydüm boynuma kadar her yerim kızarmıştı sonra geçiyor