Snmm Şuan 8+2 deyiz 😊 fakat en ufak mide bulantısı , baş dönmesi kısaca hamilelik belirtisi yok 🙊 Çevremdeki herkes cinsiyeti erkek olacak erkek bebekte bulantı olmuyor diyor tabiki önemli olan sağlıklı olması ama benim gibi olup cinsiyetini ögrenen anne adayları varmı acaba 😍
Damla-aydin Snmm bende 16 haftalık hamileyim canım:) Bu zamana kadar hicbir belirti görmedim bende senin gibi :) bana doktorum kız dedi ama yine de net yarın öğrenicem:)
Betul11 Snmm 24. Haftadayım 14 haftam bulantı kusmayla geçti cinsiyetimiz erkek bulantılar genelde genetik oluyor ama şükret ne güzel
ucmgk21 Snmm 8+4 üz bende göğüs hassasiyeti ve ara sıra karın ağrısı dışında hiç bi belirti yaşamadım. Bulantı kusma baş dönmesi hiç olmadı bile. Dün doktorum kese büyüklüğü kalp atış gücüne bakılırsa büyük ihtimal erkek ama kesin değil tabi ki dedi. Hakkımızda sağlıkla hayırlısı 🙏🏻
Snmm Damla-aydin yaa😍😍 sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım 🙏🏻 Yarın sonucu bekliyorum mutlaka 😍
Damla-aydin Snmm Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla aliriz kucagimiza :) bende basından belli kız hissediyorum kendimi ekşiye verdim 😂 Yarın yazarım sonucu :)
minyonumaysn Betul11 Ben de 12. haftadayım hala geçmedi bulantılar zofer kullanıyorum onun sayesinde ayakta durup bişiler yiyebiliyorum doktorum ay sonuna doğru hafifler dedi İnşallah geçer 😑
Semosh Betul11 merhabalar ileriki haftalatdasınız bişey sormak istiyorum. İkili testi yaptınız mı kaçıncı haftada ve nasıl oluyor karından sıvı alıyorlar dediler korktum. İlla mecburi bir test mi? Cevaplarsanız sevinirim
espalp Snmm benim etrafımda gözlemlediğim kadarıyla kız hamilelikleri daha bulantısız 🤷♀️ İlk günden beri bulantıdan, kusmadan rahat yüzü görmemiştim, ekşiye düşkün olmuştum ama bebeğim erkek 🧿👶🏻 Şu an 17.haftadayız çok şükür bulantılar geçti 🙏🏻
Kubosss Bende 7+1 deyim bulantı kusma hiç bişey yok sadece canım hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor bakalım ne gelecek 🙈
Ssalihatopcu Snmm valla cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben tam 6 ay devamlı kustum 12 kilo verdim oğlumda 6 aydan sonra daha nadiren oluyordu bulantilarim şimdi hamileyim arada bir oluyor cinsiyeti bilmiyorum 7 hafta henüz yeni bitti
Susamtanesi-1 Bende 8+4 üm canım belim agrıyor sadece bulantı falan bendede yok canım bana da erkek dıyorlar hep :)
Funda1907 Bende 7+3üm bende hafif hafif sa ahları bulantı oluyor azcık halsizlik onun dısında hic bir belirti yok 😂😂
Busrabora Funda1907 kalp atısı resmen duyuluyor mu yani bana sen duyamazsın doktor ekrandan görür dediler??
Peri777 Snmm en esas olan hamile olmak ve bebeginin kalp atiwi olmasi .. bulantinin olmamasi bir wansdir .. insandan insana degiwiyor erkek veya qiz cocugu ile alakali degildir