YadeOmer gokturkhicret55 allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al ünşallah bebeğini. Bende geçen hafta preklamsi yüzünden 32+0 da erken doğurdum bebeğimi. Ama senin haftan güzelmiş çok şükür yat dinlen hiç yorma kendini
YadeOmer gokturkhicret55 preklamsi nöbeti geçirdiğim için bayılmışım mecburen sezaryen olmuş canım bayılıp ayıldığımda bebek alınmıştı işte
gokturkhicret55 BusraOzhan yarın benım de öyle olacak sanırım canım sunı sancıyla dogum baslatılacak olmazsa sezeryan ☹️🙏 ınsallah sağ salım cıkalım da ☹️
BusraOzhan gokturkhicret55 Normalde kendi tansiyonum hep 8 veya 9 çıkardı şimdi 13/9-14/9 falan çıkıyor.. 😔
gokturkhicret55 BusraOzhan benımle aynı kuzum ama benı hastaneye yatırmadılar nedense bilmiyorum yarın işte belkı dırek doguma alırlar
BusraOzhan gokturkhicret55 Beni de yatırmadılar canım idrar tahlillerim yapıldı protein kaçağı çıkmadı, çıksaydı yatıracaklardı. 🤷🏼♀️
busrasafak gokturkhicret55 suni verildi acilmam oldu 9 da girdim 1 bucukta bebisim dogdu normal dogumla😍
gokturkhicret55 busrasafak bes gun once dogum yaptım kuzum sezeryan ıle ama sunı sancı ıle dogum baslatıldı acılmam olmadı cok zor bır surecteyım suan lohusalık olaraaak