Haribo42 Kizlar iyi bir balik yagi ve multivitamin istiyorum ama icerigi bikac vitaminle kisitlandin istemiyorum neler kullaniyorsunuz tavsiyeleriniznnedie
ilkerbu Haribo42 Omepa vm içiyorum kıyaslama yaptım diğer multivitaminlerden daha iyi içeriği 90 tl civarı fiyatı
Haribo42 Srnemre canim demir ve d vitamini iceriyormus onalri ekstradan kullaniyomusun icerigi yeterliboluyormu?
Srnemre Haribo42 evet canım vitamin ama doktoruna sor tabi newlife ürünleri cok iyi zaten imomda var aynı seviyede ama herşey var içinde cok kullanma zaten ben 1 ay kullandım ilk başlarda
Haribo42 Sevvalacr evet bunuda incelemistim simdi kararsiz kaldim hangisininalsam:)) demir takviyesi ayriyetten aliyomusun
Srnemre Haribo42 Haribo42 ben kullanmadım iyidi sonuçlarım ama pelinin dediği gibi imomda cok iyi onuda doktorum tavsiye etti
Haribo42 Srnemre efa mom imomdan daha iyi gibi geldi bana .. neden sadzcz bir ay hamileliginin sonuna kdr kullanmadknmi
Ozge3747 Haribo42 kesinlikle progeny f öneriyorum. Pahalı bir vitamin ama içinde istediğin her şey var kesinlikle araştırmalısın.
Srnemre Haribo42 efa mom daha cok içerikli 2 ayda bir kan tahlili yaptırıyoruz ya vitaminlerim iyi çıktı cok kullandırmadı doktorum kesti 3 ay içende var sana bağlı canım o