nhlblr BMA benimde bayılmayla alakalı bir hastalığım var maalesef ve hastalığın etkisiyle stres anında ve acıyla bayılmalarım artıyor. Bebeğim oksijensiz kalmaması için sezeryana karar verdi doktorum. Riske atmaya gerek Yok bencede
Ezocelik BMA sağol canım benim üzülmemeye çalışıyorum da bir yandan da korkuyorum Allah korusun kilosu iyi olmazsa doğduğunda küveze girerse diye 😔 bende arkadaşların dediklerini dikkate alcam ve iyi beslencem canım. Inşallah yavrularımız güzelce kilo alırlar.
BMA Srfn11 dimi heo normalde heo ayni gun cikiyordu ultrasonda günü haftadi busefer boyle oldu meyveyi azalttim ondan diye dusunuyorum
Tugceisil BMA bizde 33+6 olduk Haziran başı görünüyor Doğum hayırlısıyla ilk bebek kızımı bekliyorum inşallah sürekli dönüyor kafa bir aşağı bir yukarı nasipse normal doğum yapmak istiyorum ama hayırlısı bakalım. Heyecan hergün artıyor🤰🏻
BMA Tugceisil ilk olunca heyecan daha cok oluyor🤗🤗😌Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah benim sezeryan olucak buyuk ihtimal kararsizim
CerenAnne BMA Ben de 32+5'im benimki de 1.900gr. Benimki de biraz düşük ama moralinizi bozmayın doktor ciddi bir durum yok demiş ise kafanıza hiç takmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🌸