budi2205 Merhaba kızlar❤️, ben 20 haftama girdim ama hiç kilo almadım, doktorun dediğine göre sağlığı gayet yerinde.. gebeliğimden önce , 5 ay önce 72 idim şimdi 70 kiloyum. Sizce normalmi?
buketcift2201 budi2205 Normal bebeğin sağlığı iyi ise kendi kilonu fazla kafana takma çok kilo almaman da iyi kusmaların çok oluyor mu 🤔
Askkokuluyavrum buketcift2201 canim 92 kiloyum bende 86 ile hamile kaldım 20 haftalığız 6 kilo aldım ☺️
budi2205 buketcift2201 yok hiç kusmam olmadı ilk 2-3 ay çok fazla iştahım yoktu ama şuan baya iyi çok da yiyorum ama kusma hiç yok çok şükür
Mlssa buketcift2201 Boyu kilosuna haftaya bakıcaz kontrolde ama en son gittiğimizde her şeyimiz gayet normaldi Maşallah😌 21.haftadayız,Kız olacak😍❤️
Saratln buketcift2201 21+4 haftalığız.. 18 haftada 280 gramdı.. perşembe kontrolümüz var..😊Yüzünü göreceğiz inşallah.. Erkek bebek..💎
mary1709 Saratln inşallah benim bebeğim gibi yapmaz. İki koluyla yüzünü kapatmıştı. Doktor 10-15 dk uğraş sonunda yüzünü gösterdi bize ☺️☺️
Mlssa buketcift2201 Ayın 4ünde canım😍Sabırsızlıkla bekliyorum bu aralar çok hareketli artık net tekme atıyor ultrasonda görmek istiyor insan hareket ederkenki halini çok meraktayım vallahi😍😍
buketcift2201 Mlssa Benimde 20 haftalık ben tam net hissedemesem de baya yine kıpır kıpır oynak bir şey 😊
Didi Bende 19+4 günlüğüm , haftaya Cuma detaylı ultrasona gireceğim meraktan öleceğim 4 kilo aldım 😁o
buketcift2201 Askkokuluyavrum Anladım bende 82 ile kaldım geçen ay tartıldığım da 75 e düşmüştüm geçen hafta yine tartıldım 76 olmuşum 🤦🏻♀️
buketcift2201 Askkokuluyavrum Evet ikisi de güzel ama kızlar çok farklı daha minnoşlar 🙈 Her ne olursa olsun sağlıklı olsun 🤲🏼 sonuçta ikisi de evlat 😇