37aysgl 2 gün önce idrar testinde hamile olduğumu öğrendim ve kan felan aldırmadık doktor randevu aldım pazartesiye ama bu gün sadece bel agrısı var rahatsız etcek kadar değil ama sabah uyandığımdan beri orda bir agrı olduğunu hissediyorum bu programda 6 haftalık gözüküyo hamileliğim çok korkuyorum sizce kötü bişey mi var Ağrı gitmek bilmedi 😢😢😢
Hilalkula1215 37aysgl benim basindan beri bel agrim var cok iş yapar ayakta durursam daha beter normal yani💚
Sevvalacr 37aysgl canm korkma olur ben hamile olduğumu öğrendikten sonra 1hafta adetmişim gbi ağrılar çektm
ikimelekannesi___ 37aysgl tatlım gebeliğin başında normal böyle şeyler bebek kesesini oluşturup tutunmaya çalışıyordur bel kasık karin alt karin bu ağrılar hepsi normal
37aysgl Ya çok korkuyorum soruyorum çevreme kanaman yoksa bişey yoktur diyolar 6 haftalıkken normal yani bel ağrısı
Haticeilginaz 37aysgl canim bende 10haftaligim bende de belimden bacagima vuran bir ağrı var ilk cocugumdada yasadim. Çok araştırdım tabi masa basindaysan ara ara küçük yürüyüşler iyi gelirmiş
AnlatmayaGerekYok 37aysgl oturmaktan değil de bende masabaşı çalışıyorım çok normal o ağrılar. Göğüs hassasiyeti de olur 10 hafta gibi geçiyor kanama yoksa sorun yok endişelenme
37aysgl AnlatmayaGerekYok valla her tuvalete gidişimde bakıyorum ama düşük gibi risk olsa kanama olurdu dimi hemen belirtisini gösterirdi
AnlatmayaGerekYok 37aysgl tabi kanama olurdu sen takma o ağrıları onlar çok normal bende de oldu canım işteydim o zamanlar kimseye söylememiştim ölüyodum kıvranıyodum karnım kasıklarım belim patlıyodum resmen. Şimdi 38 haftalığız geçicek takılma sakın
37aysgl AnlatmayaGerekYok yaaa normal ozaman saol canım rahatladım sağlıklı alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻