Gulendam34 kızlar benetto ve bazı markaların puseti aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanıyormus nasıl olacak ben pusette oyle bir aparat falan görmedim astarken oto koltuğu olarakda kullanabılırsınız dedıler
honey Gulendam34 yani bende e bebek e gitmiştim geçenlerde, görevli tanıtım yaparken hem puset hem oto koltuğu oluyor şeklinde anlattı :)
Rstasar Gulendam34 emniyet kemerini gecirmek icin yerleri var oralardan gecirip bagliyorsunuz koltuga ayri bir aparat gerekmiyor
Eflinderin Bende şurda durayım bari bende nasıl bağlanıp kullanılacağı konusunda fikri olmayanlardanım
Momma Puseti arka koltuğa koyuyorsunuz sonra belli yerleri var oralarda emniyet kemerini geçirerek kemeri yerine takıyorsunuz. Bu şekilde oto koltuk olarak kullanılıyor 1 yaşına kadar.
Ecranhilal Pusetlerde ECE R44/04 sertifikası olması gerekiyor oto koltuğu olarak kullanabilmek için ama bazı modellerde olmuyor
Ecranhilal Ben yoyko elegance travel sistem bebek arabasını aldım hepsi buradadan şuanda indirimde kullanımından çok memnunum tavsiye ederim