Yurdanur Papatya38 ben aldım kullanmadım ama açıp denedim esnek bi yapısı var orta boy aldım bende 36 42 beden arası orta boy yazıyordu deneyincede tam oldu bana esnek olduğu için sıkmadı
Tugsem81 Elifee ben bır arkadasın postunda okumustum orta beden almıs ama zorlanmıs kılonuz fazla olmasa bıle sıkıyormus hemen gobek ınmedıgı ıcın bırde sezeryanlı olunursa dıkıslerıda sıkıyormus keske en buyugunden alsaydın yazmıstı
Deletedmom308 Papatya38 bende orta boy aldım. Tam oldu ama rahat edemem diye düşündüm ve bir pakette büyük boy aldım. Üstünde yazan bedenlere aldanmayın.
Yarenelibol Bn büyük beden aldm kiloluyum ama o an dikiş oluyor normal doğumda biraz zorladı bni bedeninizden bi büyük boy alın çok rahat ettim kızlar 40 gün kullandm 5 paket aldm yetmedi
Aysingeldiislerdegisti Papatya38 bence bi paket te büyük al şimdi sıkıyosa 40 jaftalık olduğunda pişik olursun
sydtns Yarenelibol bende büyükboy alacağım 25. Haftam 105 kilo oldum 😫 sona doğru baya alırım yine acaba büyükboyu olurmu bana diye tereddüt ettim
Damlas Papatya38 bende büyük boy sipariş etmiştim migros sanal marketten, orta boy varmış , kabul ettim. Ama 68 kiloyum 34 hafta. Olmaz korkusu var 😞
Vctry1706 Ben 80 kilo ile doğuma gittim orta boy almıştım inanılmaz rahat ettim hastaneden çıkınca ne koku ne sızıntı üstüne külot bile giymeye gerek kalmıyor hastanede bebek bezi gibi açılan kullandım çünkü sürekli gelip kanama kontrolü yapıyorlar dependi çıkarması zor oluyor
Yarenelibol sydtns büyükboy al canm normal doğum olsada sezeryan olsada dikişlere değiyor bikere giy bak büyük boyu olmadı sonra ped olarak kulanırsın bnce büyük al deyiyor acıyor dikişler