Zeyneptosun aynı durum benim de başıma geldi anlatayım... ilk açlık şekerime bakıldı 1 tüp kan verdim yüksek çıktı kendi Dr götürdüm bu sefer tanı için 100 gr yükleyelim dediler 4 tüp vermem gerekiyordu aç karnına 1 er saat arayla neyse ilk kanı verdim 2. Kanı verdim verdiğim an terleyip midem bulandı ve bayıldım kustum apar topar sedyeye alıp ilk müdaheleyi yaptılar serum taktılar kendime geldim neyse başka bir Dr gittim dedi ki ne gerek var 100 gr zaten ilk yüksek çıkmış şekeri olan birine yine yükleme yapmak eziyetten başka bir şey değil dedi o an anladım 2. Ye yapılan yüklemenin yanlış olduğunu... he ama şunu söyleyeyim ilk yükleme yapılmalı ben misal şu an diyetteyim ve insülin kullanıyorum çok tehlikeli şeker bebeğin anne karnında aniden ölümüne bile sebep veriyor en iyi hali obez doğuyor iri bebek... şükür benim max. Doğumuma 2 hafta kaldı bitti artık 38 haftadayım gebelik şekerim Doğumla birlikte artık kaynolacak çok seviniyorum allah herkese sağlık be hayırlı Doğumlar nasip etsin