Yogurtlupilav Minikkusssss beyaz eşya da siemens ten aldığım verimi hiçbirinden almadım. Bence halı elzem değil, laminant parke varsa kullanmaya gerek yok. Perde, kettle, koltuk şart..
[silindi] Ozgeorhan55 kaç program hangi model . Benim ki dokunmatik olan 8 program sanırım tam bilmiyorum ama. çok memnunum içinin alt kısmı plastik değil çelik olanlardan . Ben memnunum her markada modele göre memnuniyet değişiyor bence
Ozgeorhan55 [silindi] 4 programlı içi çelik.. aynen dediğiniz gibi. Biraz da Sans işi sanırım. Aynı makineden arkadasımda da var o memnun mesela.
Yogurtlupilav Birkalpdaha bebeğim 3,5 aylık. Kurutma makinesinde hiçbirşeyini kurutmadım daha. Kendi eşyalarımız için her gün çalışıyor ama bebek kıyafetlerini asarak kurutmak daha sağlıklı geliyor.
Birkalpdaha Yogurtlupilav onu arastırmadım belki bende bebek kıyafetlerını asarak kuruturum sahlıklı olması acısından ama onların her gün kıyafeti cıktıgı icin en azından kendi kıyafetlerımızı kurutmayla halletmeyi düsünüyorum canım 🤗
[silindi] Minikkusssss önerim mikrodalga çalışırken çok yakın olmamak gerekiyormuş iç organlara zarar veriyormuş aklınızda olsun🥰🥰o yüzden Ben almadım
Yenianne90 honey büyük servis tabaklarını deterjan kapağının önüne yerleştirince kapak açılmıyor.Bulaşıkları üst üste yerleştirmediğin sürece yıkaması iyi.Evde iki kişiyiz doğal olarak makinam 1 haftada anca doluyor.Her ne kadar kirini akıtıpta yerleştirsemde kirler kuruyunca makina yıkasada tam temiz olmuyor.Olabildiğince makinada bulaşık bekletmemeye çalışıyorum.
Kbrabdrhmn Minikkusssss biz profile aldık güzel hepsi gri memnunum sadece kiracı olduğum için ankastrem yok bu arada hayırlı olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
oglumvebenn Minikkusssss kesinlikle Samsung un ürünlerine bulaşmayın, ben bin pişmanım, süpürge buzdolabı bulaşık makinesi almıştım, 3 yılda 5 kere servise gitti bulaşık makinesi, süpürge de 3 kere gitti:)
oglumvebenn Minikkusssss keşke Samsung a o kasar para vereceğime tüm eşyalarımı Arçelik alsaydım, ya da imkanın varsa Bosch veya simens al👍🏻
Derinaras Duuyguum hayır bir haftayı doldurmayı bekliyorum gecen ayda gecikmiştim ilaçla olmuştum canım ondan
ebrarmom08 Minikkusssss buzdolabi camasr makinasi ankstre ocak ve firinm siemens firini kullanmadim daha 😂 ama renk olarak siyah cam alma derim benim gibi keisnlikle cok tozlaniyr 🤦♀️
Sad3c3m Minikkusssss Arçelik aldık ve gram pişmanlığım yok mükemmel çıktı ürünlerimiz 2 yıldır arızasız kullanıyoruz 🤲🏻 Ben gri tercih etmiştim memnunum.
feyzaa34 Minikkusssss ben normalde siemens taraftarıyım ama arçelik alındı hepsi gri inox Ama kesinlikle buzdolabında arçelik mavi ışıklı buzdolabı al! Ya şaka gibi sebzeler meyveler ciddi ciddi çürümüyor çok memnunum kaç hafta once aldığım kivircik bile taptaze