mervegedik çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah 🤲🏻Sağ Salim büyütün miniğinizi inşallah 👼🏻
Bende bugün tam 37 oldum. Gittiğim doktor 32-33 haftalıkken suyu sınırda 36da doğabilir dinlen bol su iç falan demişti bi hafta sonraki kontrolde normal suyu ddi. Bugün gittik suyu sınırda azalır artık 40ı beklemez ddi. Hiç açıklama yapmıyor. İlk başlarda belki daha erken diye bilgi pek vermiyor diyordum ama artık zamanı yani her ne kadar hemşire olsam da ilk Bebeğim ve insan ne kadar bilirse bilsin kendi başına gelince bildiklerini unutabiliyor bence ve doktoruna daha çok güveniyor. Çok pişmanım doktor değiştirmediğime. Normal Doğumdan korkuyorum diyorum hiçbi şekilde destek olmuyor. Ve belirsizlikler içinde devam ediyor gebeliğim😔haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Bugünki kontrolde suyu azalmaya başlamış diye hiç göstermedi bize yüzünü,zaten sürekli yüzünü saklayan bi bebeğimiz vardı bikaç defa görebildik 37haftada😔 geçen gün de bi doktor arkadaşım”normal Doğum travmalarını iyi araştır iyi düşün”diye imalı şekilde konuştu😔bu gidişle normal Doğum yapamayacağım 😓biraz uzun oldu kusura bakmayın😔yani kısaca sezeryanı tavsiye eder misiniz😶