Merhaba kızlar 15. haftama girdim, 7 haftalıktan beri çok stresli dönemler geçiriyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum bazen düşünmüyorum bazen başka şeylere odaklanıyorum hiç ağlamıyorum ama içimden düşünüyorum kafamdan neler geçiyor nefes alırken bazen darlanıyorum buda zararlıdır bebeğim için endişeleniyorm bazen ağrım oluyor strestenmidir diyorum 😔 Sebebine gelince biraz uzun olucak yazım ama umarım sıkılmadan okur bana güzel fikirler verirsiniz. Kayınvalidemle yan yana apartmanlarda oturuyorum 2 senelik evliyim yapmadıkları kalmadı ama ben kimseye saygısızlık etmedim olmamış gibi davranıp onlarla gidiş geliş yaptm. En son evini badana yaptı o zaman hamileliğimin ilk zamanlarıydı o izinliydi ben çalışıyorum cumartesi günü işten gelince uğradm, 3 4 gün sende kalırız koku olur ev boyadan, yemek herşey sende dedi, kayınpederim kaynım ve kayınvalidem. Eşimde kızın midesi bulanıyo yapabilirse yapar herkes ev boyuyo o kdr koku olmaz dedi. Kalmaya gelmediler. Ertesi gün yemek yapmamı falan bekledi mide bulantısından bişey yapamadm eşimde hastalandı 2 kez hastaneye gittik ona bişeyler hazırladm. Kayınvalidemede uğrayamadık o gün. Akşamında aradım iyiydin ya noldu dedi güya bişey yapmamak için midem bulanıyo demişim gibi, ben yine terslemedim konuştuk kapattm. Dahada benle konuşmadı aramadı sormadı. Şimdi sürekli arkamdan konuşuyo annem yemeğe çağrıyo işten akşam 8de geliyorum kıyamıyo ona gitmeme laf ediyo annemi kıskanıyo. Mevlüt yaptı annemle gittik hiç annemle konuşmadı, biz çıkıncada el gibi geldiler gittiler demiş, halbuki annem çocuk bakıyo o gün çocuklar gelckti iki saatten fazla duramadı. 2 senedir hep arkamdan konuşuyodu ama ailemin arkasından konuşmaya başlayınca bende onu aramadm gidip gelmedim. Şimdide diyomuşki ben çocuğun herşeyini alcaktm hiç bişey almıycam diyomuş. Çocuğumunda arkasından neler düşünüyo. Ki zatn hiç bişey almazdı o, çocuğun odasına yardm et dedik bakalm ne diycek diye, kız tarafı alır beşiği dedi attı kenara. Torun için kız tarafı erkek tarafı muhabbeti yapılırmı ayıp bişey düğünmü bu. Ki zaten benim annem ben demeden beşiğini ben alıcm demişti zaten. Deliricem ben napim bu insanlarla. Konuşmuyorum şimdi. Konuşasım gelmiyo artık. Çünkü işin içine ailem ve çocuğum girdi. Bu hafta düğünleri var orda karşılaşırız aynı masaya oturmamayı düşünüyorm. İki senedir yüzümü bile asmadm onlara ilk defa bu kdr nefret ettim. Napiyim sizce nolur bi akıl verin. Ben yanlışmı yapıyorum? Çalışıyorum ben sabah 6da kalkıyorm akşam 8de geliyorum bu gelin hamile napıyo ne yer içer demiyo. Ben biliyorum şimdi neden küslük çıkardığını. Düğünde bütün takılarımı aldılar benden kendi taktıkları bilezikleri bile. Bana yaparm bu sene dedi doğumdan önce yapması gerek ya şimdi ondan uzaklaştı böyle, çocuk doğuncada bahaneyle bişey almycak, doğumdan bikaç ay sonra tam barışcak para muhabbetleri bitince. Öyle fesat biri işte.