Birkalpdaha Mefaa ben 9+ 1im 6.haftadan beri bulantım var ama hiç kusmadım bazen çok kusacak gibi oluyor ama tuvalete koşuyorum bir şey olmuyor, hangisi daha iyi bilmiyorum ama çalıştıgım için kusmamak işime geliyor çünkü henüz saklıyorum
Misskokulumm Mefaa kusmak rahatlatır insanı ben kusamadığım zamanlar aklıma bir şeyler getirip kusmaya çalışıyorum🙈😂 yoksa öbür türlü çok kötü oluyorum 🤷 14+5 teyim hâlâ kusuyorum🤦
oykusss Mefaa Kusamadigim zaman uyuyamıyorum bende o yüzden parmağımı boğazıma sokarak kusuyordum. İçimdekiler çıkınca uyuyabiliyorum. Onun harici mide bulantıları devam onlar için pek yapacak bişey yok 😔
madl41 Mefaa 😅😅bende 6 da öyleydim hatta herkese ben kusmuyorum hiç diyordum ama 7+1 de bir kusmaya başladım ki hastanelik oldum sürekli ama günde 10 defa kusuyordum yemek yemesem bile kusuyordum
Busimss Mefaa canım kusamıyorsan acaba sadece tiksinme olabilir mi yaşadığın ? Bende de 4 gündür sadece tiksinme var mide bulantısı gibi değil de tiksiniyorum sadece 🙄
yagmurtpl Bende de Bi dönem hem kusma hem kusamama olmuştu ama Bikac hafta sürdü inşallah seninki de uzun sürmez canım geciyor hepsi
yigitmom_ Mefaa canim 9 haftalik hamileyim ve herkesin sabah bulantilari olur ama benim tam tersi sabah hicbir seyim yok ama gece yataga gireceğim vakit bir bulanti başliyor gece 2 3 e kadar uyuyamiyorum kussam rahatlayacam ama henüz kusamadim😂