Seydatalay Merhaba kızlar 37+1 haftalığım doğumum ne zaman olur bilmiyorum her an olabilir ama. Sizce şimdi gitsem tekrar çıkaması be kadar sürer?
SevgibiR Seydatalay 40 haftada çıkar heralde benim öyle olmuştu son haftada eldivenle makineyle fln alcam diye cnm çıkmıştı biraz daha bekle istersen en kötü acil dogarasa jiletkersin
Deletedmom308 Seydatalay karar vermesi çok zor. Bende çok düşündüm 38+4 te yani bugün gittim hallettim :) çokta beklemeyin derim. Her an gelebilirler:)
busratasci- Seydatalay valla pazartesi 38 olcam ne olur ne olmaz diye zaten çok ağırlaştım sıkılıyorum şimdiden aldım iki haftada da herlde kıl kıvamı olmaz tüy olur bnce tam zamanı neden riske atalımki 39a kadar bekleyip
Zmrtbdk Seydatalay gebeliğiniz boyunca ne sıklıkta çıktı da aldınız? Kişiden kişiye değişir bu çünkü.Çok da ertelemeyin yine de her an her şey olabilir artık.
Miskokulum Bende 11haftalığım biraz riskli galiba gebeliğim ama aldata gitmek için can atıyorum ama korkuyorum
OzgeDgnp Deletedmom308 en başındna beri mi gidiyosunuz agdaya doktorunuz herhangi bi sey söyledi mi ?
Deletedmom308 OzgeDgnp 3. Aydan sonra gitmeye başladım. Doktora sormadım ama bi sıkıntı olmadı bende. Kendimi çok kasmamaya çalıştım. Bi de çok sık aralıklarla gitmedim. Bazen iki ayda bir gittiğim bile oldu
Seydatalay busratasci- aynen kuzum bende öyle düşünüyorum zaten bi hafta ileriden gidiyorum heran herşey olabilir😍
Seydatalay Zmrtbdk hiç gitmedim canım bi kere düğünümden önce gittim çıkması da bi ayı buldu ama hamile olduğum için hormonlarım değişiyor malum o yüzden ne zaman çıkar çıkmaz kestiremiyorum🥺
Zmrtbdk Seydatalay oh ohhh ben öyle yapsam Amazon Ormanları na dönerim.😂O zaman sen şimdi alsan da 40. haftaya kadar bişi çıkmaz herhalde.Gebeliğin başından beri duramazdın o sıklıkta tüylenme olsa.Ağdayı yap da hazır bulunsun bence artık.😁
Mucizesinibekleyenanne Merhaba kızlar son 4 senedir ağdaya gidiyorum 1-1,5 ayda bir şimdi 4+5 haftalık hamileyim siz neler yaptınız bu zamanlarda da ağdaya gttiniz mi bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum ama ağda rahatlığıda bir başka
Deletedmom308 Dilanyilmaz55 başlarda acıyordu yalan değil:) ama kendimi kasmayı bırakınca acı hissetmem geçti. Bi de zamanla tüyler azaldığı için hiçç acımıyor. Size tavsiyem jileti sürmeyin o bölgeye. Jiletten sonra çok sert ve yoğunçıkıyor. Öyle olunca da çok acıyo
Dilanyilmaz55 Deletedmom308 ya bide bisey daha sorucam ilk başlarda ne kadar aralıkla gittiniz hani çok beklediniz mi yoksa fazla çıkmadan mi gittiniz
Deletedmom308 Dilanyilmaz55 başlarda iki ayda bir gittim. Aralarda hep jiletle alıyordum. Sonra jileti bıraktım ayda bir ağdaya başladım. Şu an hiç jilet sürmüyorum baya bi azaldılar
Panfiki Seydatalay bende 36+2 deyim beklesem mi diye düşünüyorum sonrada nolur ne olmaz erken gelir hazırlıksız yakalanmim diye yaptırmayı düşünüyorum bugün yada yarın ☺️☺️