Deletedmom325 Arkadaşlar ben şu n 28+2 hamileyim. En son 27+1 de gitmiştim kontrole. Ne kadar sıklıkla gidilecek artık muayeneye. Sizler nasıl gidiyosunuz?
Deletedmom133 Deletedmom325 3 hafta yada 1 ayda bir gidiyorum 32 deyiz bakalım bundan sonra ne sıklıkla cagirir
Deletedmom325 Deletedmom133 ya ben doğuda görev yapıyorum, sordum ama cevap alamadım doktordan🙈 şimdi uygulamada artık 2 haftada bir gidin yazıyoda o yüzden kafam karıştı
Deletedmom133 Deletedmom325 2 haftada bir gitmek için haftan biraz erken ben bir sorun olamadığı sürece 1 ayda gidiyorsmdum ama artık sona yaklaştım daha fazla çağırır
Deletedmom325 Atlarlayasayan o zaman ben de 32 de gideyim hem çalışır raporu alayım hem muayene olayım, 33de de inşallah memelekte gidicem zaten. Bi daha da burda gitmem 🙏
Zeyneb35 Bn en son 31 de gittim doktor şimdi 3 hafta sonra geleceksin dedi normalde ayda bir diğer sefere de 2 hafta da bir dedi öyle azalır yavaş yavaş
Hayta Senin durumuna göre Dr ayarlıyor normalde ayda 1 gidiyordum 35 den sonra 3 haftaya düşürdü dr um gidiş sıklığını
Ahmtimrn Atlarlayasayan hayır riskli degildi aslında ama ben en basından beri hep öyle gittim şimdi biraz büyüdügü için 20 günde bir gitmeye başladım
Yusbur Deletedmom325 ben 28 den sonra 2 hafta da bir gitmeye başladım o şekilde çağırdılar artık 2 haftada 1 gidiyorum
Yurdanur Deletedmom325 32 den sonra benim doktorum 2 haftada 1 gelceksin dedi canım ama şimdi memleketime gidicem o doktor ne derse öyle yapıcam doktoruna zor istersen senin durumuna göre karar verebilir
serdenli Deletedmom325 ben özele gidiyorum 32 haftama kadar ayda bir çağırdı 32 den sonra 2 haftada bir 37 olunca her hafta olcak dedi biraz doktorun ve sizin durumunuza göre galiba değişiyo😊