ozturkburcin 39+6 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı nstde sancım fazlaca çıktı çatı muayenesinde de 2 cm açılmam varmış kilomuz 3900 olduğu için bi sonraki haftayı beklemeyelim dedi doktorum daha fazla kilo alırsa normal doğum hiç olmaz dedi o yüzden yarın sabah yatışım olacak 🙈 evet ilk hamileliğim ama duyduğumdan beri beni bi korku aldı nasıl olacak nasıl doğuracağım diye bugüne kadar hadi gelsin artık diye beklediğim oğlum yarın Allah’ın izniyle kucağımda olacak inşallah 🙏🏻🤩😍
Baklava ozturkburcin Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Allah yardimciniz olsun ins cok kolay bir dogum olur.
Serifeokce ozturkburcin doktor çatıyla ilgili daha önce muayene etti mi ? Herhangi bi darlık yada basıklık var demi mi?
Azraa ozturkburcin hiç korma bi nefeste kucağına al inşallah 🥰 bende 6 aylık hamileyim zaman gecesede kucağıma alsam diye beklerim 🥰🥰🥰
ozturkburcin Serifeokce geçen hafta da çatı muayenesi oldum ama birşey söylemedi sadece açılmam olduğunu söyledi
Dilefruz Bende malesef kızım hala kanala inmediği ve suyuda azaldığı için yarın sezaryena giriyorum aynı korku ve heyecan var normal doğum çook isterdim ama kısmet değilmiş allah sizede bize de kolaylık nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😊
ozturkburcin Dilefruz olsun normal ya da sezeryan ikiniz içinde en iyisi oysa demek ki 🤗 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sağlıkla 🙏🏻
Serifeokce ozturkburcin benim de durumum nerdeyse aynı muhtemelen yarın yatış yapacağım inşallah sağ salim kavuşursunuz yavrunuza😊
Bezelyeninannesi ozturkburcin kız darısı başıma inşallah bende yarın yatışım yapılır 39+5 im 2 cm açılmam da var nişanımda geldı malesef ki sancım yok yarın kontrolum var
ozturkburcin Bezelyeninannesi benim de dayanılmayacak kadar değil aslında idare edebiliyorum ama nst de 95 i gördük