Canan_ valla ilk nişan geldi 40+4 tüm ben sonra ufak ufak sancılar sancılar sıklaşınca gittim aslında gitmicektim ama evden zorla götürdüler 8 buçuktan 1 e kadar normal şiddetinde sancı çektim ama onu evdede çekebilirdim :) suyum gelmedikçe prolbem yoktu gittiğimde zaten 3 cö açıklık vardı 1 kadar 6 cm oldu sonra rahim yumuşatma iğne verdi sancılarımın şiddetlenince sonra 8 cm oldu hemen gece 3 te doğurdum :) çok farklı bir duygu sancı olayı ama sonu çok güzel hastanede. Banyo olayı mevcut değil ama bence hemen duş alınması lazım benim sütüm gelmedi ilkten skntı yaptım eve geldik 2. Gün duş aldım sütüm geldi ilk baştan süt olayı bazen olmuyor ama üzülmemek lazımmış canım :) kilot bezler var onlar çok iyi oluyor :) tavsıye ederim can bebeden almıştım çok rahat yanına her ihyimale karşı biberon almak lazımmış bn almadım gece çok lazım oldu ama sonradan geldi sütüm şükür :). Bebeğe kıyafet lazım oldu çok az almışım terlik toka ve kendine kıyafet çok terliyorsun :) ben bir sürü atlet değiştim emzirme atleti al mutlaka canım :)