Nerm7n Asimommm Aynen 10 gün önce bi tanıdık Doğum yaptı 16 saat sancı çektim Doğum çok zor alttan da kestiler daha eni oturtabiliyorum dedi. Bana sorarsan normal Doğum akıl işi değil dedi. Bi an Doğum şeklini hemen sezeryana çevirdim.
enfla Nerm7n bncede ya bnde ondan korkuyorum ayakta işeyenler oluyormus afedersn oturamadıgı ıcın. bnde aşada dıkıs olacagına karnmda olsun dusuncesndeym
Ssh9496 Nerm7n ama sezeryan olunca doğum kısıtlı oluyo yani en fazla iki çocuk doğura biliyorsun ve ilki sezeryansa sonra olan çocukta sezeryan olmak zorunda
SuAte Nerm7n merhaba sizi diğer postlardan da takip ediyorum,tıpkı sizin gibi bende normal sezaryen arasında çok kararsızım, yarın kontrolünüzden sonra paylaşabilirmisiniz belki fikir olur🤷♀️
senayck Asimommm gözünüz aydın😊 benimde 5mayisti gebelik zehirlenmesi nedeniyle suni sancı ile bugün doğum yaptim
enfla senayck hayırlı olsun öncelikle Rabbım saglıklı huzurlu ömur nasıp etsn 🤗 bısey sorabılır mıyım bu gebelık zehrlenmesı nasıl bısey nasıl anlaşılıo
senayck enfla tansiyon yukselmesi ile birlikte idrarda protein kacagi oluyormus ani yukselmede annede organ kayıplarına bebeğin ani ölümüne neden olabiliyormus canim öyle anlattilar
Zeynpatak Asimommm yaa cok benziyo hikayemiz canim . Benim de 35 +2 de suyum geldi acil sezeryana alindim 23 nisanda . Aslinda mayis annesiydim nisan annesi oldum .😅😅
Asimommm Ssh9496 cnm bnde çocuk sayısı kişiden kişiye değişiyo. Bünyesi kaldıran çatır çatır doğuruyo vlla. Doktorum 6.sezaryanı yaptırdığını, hiçbir sorun yaşanmadığını söyledi
Nerm7n SuAte Canım bugün doktorumla detaylı konuştuk. Israrla benim önceliğim normal diyor. E ama dedim normal Doğum da vajina da tahribat olmuyor mu dedim. Evet ama normal Doğum her zaman daha iyi dedi. Herşeyiniz güzel gidiyor sağlıklısınız ikinizde dedi. 10 gün süren var benim için sorun değil hangisini istersen onu yaparım dedi. Yine çok kararsız kaldım 🤦🏻♀️
Nerm7n SuAte Tabi fiyatlar değişiyor 1.800 normal 2.200 mecburi sezeryan 3000 keyfi sezeryan Diye fiyat verince biz bi daha düşünelim dedik eşimle 😂
Hayta Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. Bende Nisan annesiyim ama bu gidişle Mayıs annesi olacağım herhalde 39+5 olduk ne sancı ne bir hareket beklemedeyim
Asimommm Naber canm illaki uyuşukluk geçince ağrı sızı oluyo ama inanki dayanılmıycak gbi değil. Ağrım olduğunda bi parol içiyorum kesiyo bikaç güne de toparlıyorum 😊
dml33 Asimommm hayirli olsn bnde mayis 15 gibiydi dogumum nisan 16 zorunlu sezeryan oldm 36 haftalik benimkide saglikli olsnda cikar kuvezden benimkide 1 hafta yatti enfeksiyon ve sarılıktan
Asimommm dml33 bnm bebeğim de ciğerde sıvı kaldığı için solunum hızlı. Ondan dolayı küvezde inş uzun tutmazlar 🙏