Nihal14 Kizlar merhaba 18 haftalik hamileyim. Yaklaşık 1 aydır başımin arka sağ tarafında ense ve kulak kısmının oralardan başlayan agrim var. Ama üstü ya da sol taraf agrimiyor. Griple birlikte başladı ama sonra azaldı ara ara kendini hissettiriyor. Özellikle evde tek olduğum zamanlarda felan aranızda benim yaşadığım durumu yaşayan var mi:)
Doga_deniz Nihal14 tansiyon olabilir mi acaba canım bence ağrı girince bi sağlık ocağına gidip ölçtür yüksek tansiyon çok tehlikeli oluyo çünkü gebelikte
aysenmom Bahsettiğiniz haftalarda uzun süre o ensede oluşan ve geçmeyen ağrıyı bende yaşadım doktorum normal olduğunu parol kullanabileceğimi söyledi bazen dayanılmaz olunca kullandım bazen çıktım bi yürüyüş yaptım geçti bazen be yaparsam geçmedi sanırım belli bir dönem olması normal sonra nasıl olduğunu anlamadım geçti şuan iyiyim o ağrılardan olmuyor
Nihal14 aysenmom banada hiç geçmeyecek gibi gelmesi beni endişelendiriyor insallah benimde geçer sagolun:)
Nihal14 Doga_deniz hastanede olcturdugumde yarım saat te 3 kere ölçüldü normal çıkmıştı ama o an baş ağrım yoktu ağrı varken olctreyim bidakine 😊