EmrahBraYldrm Kızlar 6 haftalık hamileyim crinone kullanıyorum eşimle ilişkiye girmeye kalktık mantar olmuş çok kötü ve kanadı sizde olan var mı mantar kanar mı
DilekAlkanat [bilinmeyen] cok afedersiniz bilmedigim icin soruyorum akinti renginden nasil mantar oldugu anlasildi bende de var ve doktoruma soyledigimde test vs.. yapmadan normal dedi ama ben cok rahatsiz oluyorum
EmrahBraYldrm DilekAlkanat içi a DilekAlkanat kaşınıyo mu arkadaşım bide yanma varımı ilişki sorasında bide bazı doktorlar bakıyor bazıları zaten biliyor bakmaya gerek kalmıyor
DilekAlkanat [bilinmeyen] benimde beyazdi sari oldu ozaman yesil olmadan vakit kaybetmeden gidiym ben tesekkur ederim.
Tgb EmrahBraYldrm Aynısı bendede oldu kaşıntı yanma mantar varmış test yaptırdım dikkat ettim azaldı eger dikkat etmezsek iyice kötü olursa bebege zarar olurmuş normalde bişey olmuyor
EmrahBraYldrm Tgb ben crinone kullanıyorum da o yapıyormuş ya o yüzden doktoruma Danıştaym en iyisi vajinaya giriyor ya o
EmrahBraYldrm Tgb çok sağolun iyiki varsınız gerçekten insan cahil olunca bu konularda çaresiz kalıyor 🤷♀️