Yade Kızlar bugün kontrolüm vardı ve sürpriz bir şekilde çatı muayenesi oldum haberim yoktu olacağımdan. Öncelikle şu herşeyi abartan kadınları lütfen dinlemeyin kendinizi dinleyin psikolojik olarak herşeye hazırlıyoruz sonuçta kendimizi o yüzden akışınıza bırakın olayları çok çok rahattı çünkü. 15 saniyelik bir olay derinliğe açıklığa bakıyor parmaklarıyla yapıyor sonuçta bunu. Ne kadar acılı olabilirdi ki zaten ben hep böyle düşünerek gittim. Bu arada 36. Haftamda yaptı bana sanki biraz erken mi yaptı bi sakıncası olur mu Doğumu tetikler mi bilemedim ama bence o söylenenler de doğru değil öyle birşey olsa doktor yapmazdı herhalde 🤷🏻♀️
Selinnnce Yade burda gecen gun biri elinin tamamini sokup bakti doktor demisti. Dogrumu? Yoksa iki parmaklami bakilio
BrcnBlgn Yade 2hafta sonra banada yapilcak icimi rahatlattin 37 de yapicagini soyledi dogumu tetiklio diolar ama haftan iyi zaten.baktiktan sonra ne dio dr norml douma uygun olup olmadiginimi soluo
Yade Selinnnce yok kolunu sokuyor allahım ya ne saçma salak şeyler bunlar 😂 hayır tabiki el giriyorsa zaten bebek de çıkar Doğum başlar öyle değil mi ☺️ Parmaklarını dibine doğru ittiriyor sadece
Ayyihh Selinnnce 2 parmak canım el sokulmuyor tabi ileri ye kadar gittiği için el yukarı doğru çıkabiliyor
AnlatmayaGerekYok Selinnnce yok artık 😳 ya gerçekten olayı abartıyorlar ya da bazı doktorlar çok acımasız 🙄 anlık bir şeydi benim doktorum erkekti öyle bir güç hissetmedim bile
Yade Yusbur herşeye kulak asmayalım biraz kendi doğamıza çekilirsek herşey o kadar kolay ki 🙏🏻 Allahım güç kuvvet versin hepimize 💪🏼
Yade BrcnBlgn evet kuzum sol çatımda hafif bir çıkıntı gördü mesela ama normal Doğuma engel olmaz yapabilirsin dedi. Açıklığa bakıyor çatı darlığına bakıyor ona göre yorum yapıyor. Normal yada sezaryen olacaksın diyor.
Selinnnce Yade e o zaman korkulcak hic bisey yok parmaktan bisey olmazki sonucta iliskiye giriyoruz eslerimizle hemen hemen aynisi:))
Kzbnzmi1 Yade bacağını da sokabilir tövbe tövbe hahaha 😂 güldüm ama ya 😃 😃 😃 o diyen her kimse abartmış bence
Yade Selinnnce kesinlikle nasıl ki ilişki sırasında kendini kasınca biraz zor oluyor aynı şey burda da geçerli ne kadar rahatsanız o kadar kolay ve basit bir olay korkmayın ☺️☺️
Zezgit Benim 29 da çok sancım vardı nst de sancı cıkmadı ama 29 da doktor alttan muayene etti adet sancısı gibiydi. Doğumu tetikliyo olayı çok geçerli değil bence. İlk defa alttan muayene olmuştum ağrımıştı haliyle ama öyle saatlerce günlerce cddi bi ağrı olmadı en fazla yarım saat 1 saar çok hafif belli belirsiz bi ağrı olduydu
Yade Zezgit kişinin ağrı eşiği ile de ilgilidir tabiki ama çok çok abartanlara kulak aşmaya gerek yok 🙄 kolay doğumlar olsun inş🙏🏻🙏🏻
Hayalim9786 Yade canm bende 35 de oldum hemde iki kere gerçektende hiç korkulacak bişey yokmuş sadece kasmayın kendinizi korkunca canınız yanar.
Yade Hayalim9786 korku acıyı ve sancıyı tetikler zaten muayeneden ötürü değil korkudan yanar canımız kendimizi korkutmayalım 💪🏼
Zezgit Yade aynen canm o da etkiler tabi. Çünkü doktor bana ilk muayeneye göre çok sakinsin dedi. Anladım ki baya sıkıntılı ilk muayeneler var 🤷 amin kolay doğumlar olsun insallah
Fatmaykt Yade hangi hastaneye gidiyorsunuz devlette bakmıyorlar demişti burdan birisi o yüzden sordum