Halista 2cocukbiranne meva nın yanına bende isim arıyorum en çokta elif ve zeynep i yakıştırıyorum ama onlarıda eşim beğenmiyor 🤦🏼♀️ Defne mi ahsen mi derseniz ahsen meva daha hoş duruyor sanki
2cocukbiranne Oglumun adi Baran Talha Aslinda ilk ogrendigimizden beri Ahsen Meva diyoruz hep ama sanki Ahsen ismi biraz zor gibi geldi degistirsemmi diye dusunuyorum
Aysingeldiislerdegisti 2cocukbiranne sadece defne bence . Ben bu meva neva lila mina hira liya alin lina gibi son dönem popüler olup gündemdeki isimlerden hiç hoşlanmıyorum tabi benim fikrim bu.
2cocukbiranne Aysingeldiislerdegisti meva yi esim cok seviyo o yuzden degistirmek istemiyorum anlamida cok guzel ahsen konusunda kararsizim biraz ama iki isim istiyorum
Aysingeldiislerdegisti 2cocukbiranne ben çok uzun yıllardır öğretmenlik yapıyorum bende isimler direk öğrencilerle eşleşince etlileniprum ahsen diye hiç hoşlanmafığım bi öğrencim vardı o yüzden taraflı olarak sevmem ben oyumu defneden yana kullanıyorım 😊
Halista Aysingeldiislerdegisti o sıkıntı bende de var öğretmen olunca araştırdığım isimlerden olan öğrencilerim aklıma geldi o yüzden elediğim çok isim oldu 😁