Nilay984 Merhabalar kızlarr, bende gün içinde 15-25 kez düzensiz kasılmalar oluyor. Yani karnımda sertlik oluyor. Bu arada 29+3 günlüğüz. Bu kadar erken ve yoğun yaşayan varmı bu karın sertleşmesi normalmiiiii???
seon90 Benm 32.haftamda nst çekilirken öyle bi kasılma oldu bebek sürekli toplandı falan sancımın olduğunı söyledi doktor.hatta beni çok azarladı iş yapmamam gerektiğini ayağa bile kalkmamam gerektiğini söyledi.erken doğum riskin olabilir dedi.ama ben o gün bi terslik oldupunu düşündüm.şimdi 36 haftalığım ve 4.kez nstye girdim bugğne kadar bi sancım görünmedi çok şükür.bence sende bi doktora görün göster inşallah erken doğum belirtisi değildir.nstye girmeni isticektie doktor.
Nilay984 seon90 nst zaten çekildi o esnada çıkmadı. Doktorumda fazla yorulmayacakdın dedi tabi. Ama çok tedirgin oluyorum işte erken doğumdan korkuyorum
Oge seon90 bişi sorabilir miyim sizinde şeyiniz acıomu yada acıyomuydu sanki kanatarak ağda yapmışlar gibi ağrıyo şeyimn dışı 34. Hftadayım analatabildim mi bilmiyorumda 🙈 dr a henz sormdm ctesi gidicm
DorukLina Nilay984 aynı durum bendede vardı. Hatta şu an hastaneden geliyorum. İdrar tahlili yaptır hemen bende enfeksiyon çıktı enfeksiyon kasılmaya yol açıyormış. Geçen haftadan beri enfeksiyon geçmedi yine ilaç kullancam. İhmal etme. Bende 28+2 yim.
seon90 Nilay984 sana birsey diyimmi senin psikolojin çok önemli burda korkmamaya çalış bebişinde korkar.ben kayınvalidemle gittim nstye onunla gittiğime bin pişman oldum.ben gayet rahatım ama onun panik yapması beni cok gerdi.ve kimseyi almıyorum kontrole giderken.doktor gerekirse yemeği sen yapıcaksın dedi kayınvalideme ama kimseye minnet etmiyorum🙂sen sadece dinlen canm 36. Haftaya kadar sık dişini.en azından ciğerleri falan gelişmiş olsun bebişin🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kizimveoglumm DorukLina enfeksiyon varsa bol bol su içmeni tavsiye ederim su ile atabiliyosun bende ilaç kullandım ama su daha fayda etti 😍 sağlıklı dogumlar olsun inş
Bsr66 Bende 27 haftadayim aksamlari cok fazla sertlesme kasilma oluyo aksama kadar is yapinca dinlenmeye vakit ayirdigm zamn cikiyo ortaya😏😏
Lidya Oge Valla ben utanmadım sordum ama bendeki ağrı sanki vajinanın içinden dışına doğruydu normal dedi 😉
cansuece Oge benim acı oldu yürümemi engelliyor kısa bir süre .ama o bölgedeki kemikler acıyor o da çatı genişlediğinden miş magnezyum yazdı hafifletir acısını dedi doktorum
seon90 Oge evet benmde acıyor ara ara sancı giriyor gbi oluo rahimde.doktor çok normal öyle olması dedi.
Oge Lidya bende sorcamda kadn bunalck bnden 🤣🤣🤣 oram ağrıo buram ağrıo bunun için erkn gitmym dedim geçiomu peki bazn diom aha çıkıo şimdi
DorukLina Kizimveoglumm teşekkür ederim cnm. Geçen hafta gittim enfeksiyon göründü kasılma vardı enfeksiyondan olduğunu bilmeden önce çok korktum bu kasılma nedir diye. Resmen yataklara düştüm aman dikkat edeyim ama enfeksiyon çıktı. Tek dozluk şase kullandım. Bu hafta yeniden gittiğimde enfeksiyon göründü ama azalmış geçen haftaya göre dedi yeniden şase verdi. Günde 15 bardak ve fazlası su içiyorum. Beni korkutan kasılmalardı ama normal olduğunu söylüyorlar
Kizimveoglumm DorukLina anladım aman dikkat canım valla ben de de var enfeksiyon doguma kadar bir sağ salim gidelim de valla 😍 gerisi kolay