Esrayusuf elekarven_94 korkan canım aneztezili yapıyorlar zaten anlamıyorsun birşey uyandığındada adet sancısı gibi sancın olur kanaman olur azıcık ve kürtajının ilk günü adetin ilk günü sayılıyor dikkat et üşütme güzel istirahat et
Evinttnc elekarven_94 anestezi veriyorlar vakum olarak alıyorlar acımıyor kendine geldiğinde de adet sancısının bi tık fazlasını hissedeceksin bu kadar 🤷♀️
Seymaglc elekarven_94 banada cumartesi dediler kalbi atmıo dediler bende korkıyorum acaba ilaçla düşürmüyorlarmı daha 6 haftalıktı
Seymaglc Pamukgirl sat a göre 8 haftaşık ama us de 6 haftalık klbini geçen duymuştu dr bugün kalp atışı yok dedi o yüzden kürtaj dedi bilmiyorum yarın başka dr daha gidicem galiba gelişmemiş ama şuan kanama falanda yok
Pamukgirl Seymaglc kalbi attıda sonradan dursuysa bilemem kanama yapmaz diye biliyorum iaçla düşük olabilir ama başka doktorada gitmenin faydası var
Seymaglc Pamukgirl kalbi durduysamı kanama olmaz orasını anlamadım şuan kanama yok bana zarar verirmi acana yarın randevunaldım başka doktordan
Pamukgirl Seymaglc yok yani kalbinin durması illa kanama yapmayabilir yani kanama olmayabilir onu ultrosonla görülüyor yarın karar verir doktor canım inşllah diğer doktor yanlış görmüştür