Haticecinar Okadar cok hareket ediyorki masallah biyer bulsa cikacak o derece kipir kipir kizim sizdede bole oldumu doguma yakin
Nuribasak Haticecinar bende de öyle canım ama benim ki kaçacak yer arıyor bulamıyor doktorlarla oynuyor artık cikmiycam diyor ama son üç gün daha kaçabilir üç gün sonra suni sancı verecekler
Mayasey Haticecinar son zamanlar hareket yeri kalmadığı için hareket edemez derler, siz de durum farklı sanırım
hunilimom Haticecinar 34 haftaligim bu sabah benim kız da öyle sağdan sola soldan sağa geçiyor sürekli bi kıpırdamalar dönüyor diye düşünüyorum bende
Haticecinar Nuribasak masallah ya senin normal doğum olucak sanirim saglicakla al kucağına insallah🤲 benim zorunlu sezeryan olucak insallan☺
Nuribasak Haticecinar inşallah canım suni sancı deneyecekler ne olup biteceği o zaman belli olacak. Sizin neden zorunlu sezeryan
Haticecinar Mayasey benimde birkacgundur bole asti kendini baya baya cok hareketli bende sasiriyorum ole derler ya cikicanimi anladi napti🙈😁
Haticecinar Nuribasak benim 2.gebeligim 6 yil once de sezeryan olmustum cati darligindan bundada ole olcak insallah