Fasulyemmm pinarsvcn Yarın 10 olucam inşallah 2 günden beri gece yatarken kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında bir problemim yok
Sametugba pinarsvcn bizde 10+1 iz 🙈 hafif karnım çıktı benim 😅 bide büyüdük sanki üç gündür bel ve kasık ağrılarım arttı
Gunalp23 pinarsvcn canım benimde 10.hafta bitmek üzere sabah bulantıları, kasığıma ani giren ağrılar, akıntı ve kabızlık durumları var..allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Zlmdmrhn Fasulyemmm doktor kontrolü ayda bir mi oluyor sizde de ben en son 8 haftalıkken gittim kalp atışını 1 kez duyduk ve 1 ay sonra gel dedi çok uzun değil mi🤔
Fasulyemmm Zlmdmrhn benim doktorum ilk zamanlarda haftada bir çağırdı. Bende en son 8 haftalıkken gittim 11 haftalıktada muayene çağırdı. Tarama testi yapıcaz demişdi
Sametugba pinarsvcn bu çok değişik bide çalışıyorum oturdukça daha da artıyor gibi bakalım alışıcaz artık benim de kontrolüm 12 haftalıkken doktorum Ozaman çağırdı bakalım artık
Fatossc Fasulyemmm hayır canm yaptirmicam ilk kızımda da yaptirmadim ikinci bebeğimi bekliyorum yaptirmicam
DamlaMehmetali 10+4 ten merhaba ☺️ Bende de inanılmaz baş ağrısı mide yanması ve ara ara kasık sancılarım devam ediyor
Fasulyemmm pinarsvcn Fatossc doktorum yaptırmamı istedi hatta bir kan tahlili yapıcakmış %99 sonuç alıyoruz dedi