Elifimm Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim sürekli elektırıkli battanıyeyı takar uyumadan önce kapatırım ama kapatmadan uyudugumda çok oldu, internette okudum az önce elektırıkli battanıye ile uyumak düşüğe yada bebeğin organ gelişmine sebep oluyomuş 😔 çok tedırgın oldum konu hakkında bilgisi olan var mı
bebekteyaparimkariyerde Elifimm internete girip neden bunu araştırırki bi insan.bişey olmaz gereksiz korkular ama riskli çünkü suyun gelir bişey olur en ufacık bir ıslaklıkla alev alır küle dönersin allah korusun
Damlas Elifimm uyumadan kapatttığınıza emin olun, çok ısı vermez o şekilde. Isı bebeklere zararlı. Bir de ayağınızın altına sıcak su torbası koyabilirsiniz ( direk vücudu ısıtıyor) üşümemek de lazım çünkü ☺️
Elifimm Zeynepzeze evim ısınmıyo alt üst boş olunca önceden ısıtıp sonra cekıyorum ama unuttugumda çok oldu gebelikte zararlıymış yenı bugun öğrendim
Kelebegimmm İlk kez öğrendim böyle biley olduğunu.internetde baktım.nasıl bir risk o ya🤭soğuktan donarım yine kullanmam onu
Zeynepzeze Elifimm 😞😞 11 hafta da bir sıkıntı olmamış şimdi de olmaz inşaALLAH. Kalın giyinin yorgan üstüne battaniye örtün 😕
Saratln Elifimm benim evimdede sadece klima var ısınmam için..yaşadığım ilçede doğalgaz yok maalesef.. geceleri klimayı kapatıp kışın yünlü battaniye ısıttı bizi çok şükür.. tayin bekliyoruz 5 sene böyle. Ama elektrikli battaniye hiç aklıma gelmedi kullanmamak daha iyi.
Elifimm Zeynepzeze tşk ederim düşük riskinden korkmuyorumda olsaydı şimdiye kadar olurdu, organ gelişimi engeline tedırgın oldum inş sıkımtı olmaz artık töbe toplayıp kaldırdım zaten
Elifimm bebekteyaparimkariyerde insan pimpirikli olunca aklına gelen herseyı araştırıyor. Hamileliğin her aşaması ne kadar guzelse bi okadar da stesli geciyor malesef, dedıgınız gıbı sıkıntı olmaz inşallah tşk ederım
Damla01 6 aylik hamileyim. Gebeligimin basindan beri kullanfim elektrikli battaniye benimde alt katım ust katım bos ev buz gibi. Sikinti yasamadim cok sukur hala yataga girmeden once acar kullanirim. Ama uyumadan kapatiyoruz ona dikkat ediyorum.
Elifimm Damla01 bende kapatıyorum ama unutup gece sıcaklıktan uyandıgımda çok oldu. İçimi rahatlattınız tşk ederim