Zuleyhakaan yoksa sen kendi çocuğuna istediğini yaptır banane.. ben insanları uyarırım ne yapar ne yapmaz beni ilgilendirmez ama olan çocuklara oluyor. biraz düşünseniz sizlerinde bakış açısı değişir. ama hazırcı bir toplum olduğumuz için düşünmek zor geliyor. 2li test yaptırıyor birşey yok ama sen yine de 3 lü yaptır onu yaptırıyor ama sen yine de 4lü yaptır. böyle bir mantık varmı ya. downlu cıktı nolucak aldıracak mısın. sonrası üzülmekle geçirilen bir hamilelik. bütün testleri yaptırdı arkadaşım birşey yok dediler downlü doğdu çocuk. başka bir arkadaşıma %100 downlu dediler sapasağlam doğdu çocuk. arkadaşım üzüntüden hep hastanede yattı. ayrıntılı ultrasonda beyni sorunlu cıktı bir arkadaşın bebeği. su aldırdı parca aldırdı rezil oldu milyarlar harcadı. üzüntüden kahroldu. çocuk doğdu sapasağlam. hiç-bir testi yaptırmasaydım da mutlu bir hamilelik geçirseydim keşke diyor. ayrıntılı ultrason isteyen doktorlar anlaşmış biryerle illaki benim dediğim yere yaptıracaksin diyor niye acaba. neyse sizin gibi bilmiş insanlara bu kadar açıklama fazla bile..