Mehtapsergen Rabbimme sukurler olsun ikizkizlarimi dun dunyayaya getirdim 32 haftalik yaklasik 2 ser Kilo olarak dogdular bitanesi ufak bi solunum problemmi var onun disinda cok sukur iyiyiz rabbim butun hamislerin yar ve yardimcisi olsun sonra detayli dogum hikayemi bende yazarim ❤️❤️😍😍
brldmr Mehtapsergen hayırlı olsun bebişlerin 🙏🏻 uzun omurler hep beraberr🌺🌺 dogum hikayeni anlatmayacak mısın ? nasıl dogum yaptın ? neden oldu nasıl oldu ? eve gectiniz mi ?
xwoman Mehtapsergen hayırlı olsunnnnn :) doğum hikayeni bekliyorum . ve 32 haftada 2 kilo doğması çok çok iyi bence . soracak çok şeyim var :) neden erken geldiler mesela ? doğumun spinal mi oldu ? nasıl geçti . ?
Mehtapsergen brldmr anlatacam canim daha eve gecmedim dun dogum yaptim biraz agrilarim gecsin uzun uzun yatacam insallah
Mehtapsergen xwoman bebegin bitanesinin Kan akisi cok hizliydi bebegi risk etmek istemediler Hersey okadar acil oldu ki tek basima dogum a girdim esim yetisemedi
Mehtapsergen Guzel_ailem 1tek yumurta ikizleri birinin Kan akisi cok hizlanmisti Onda n aldilar saglikli olsunlarda haftasi onemli degil