Symn Herkese öncelikle keyifli hamilelikler.. Kızlar böyle ara ara ateş basması oluyor mu sizde nette baktım hormonlardan diyor 20+1 haftalık hamileyim yeni oldu bi kaç gündür özellikle geceleri benim gibi olan var mı???
Adelimm Symn 29+5 bende de oluyor açık renk bişe gymeye korkar oldum sanki ağustos temmuz koltuk altlarım o şekil terlıyor gece bı uyanıyorum saç diplerim bile terlemiş normal yani oluyor yalnız değilsinz 😂
MinikMucizem42 Bendede oluyo birden sanki agustos sjcaginda disrdaymisim gibi ates basiyo ter olmuyo ama.18 haftalik hamileyim oglum olacak insaAllah
Semanurmurat Hemde ne ateş başmasi😄bi anda geliyor bana da her olduğunda cok şükür yaz gebeliği yaşamıyorum diyorum gerçekten cok zor. bence şanslıyız kış olduğu için 😊
Seftali @Symn ateş üstü ateş hemde. Dünden beri kazan dairemiz bozuk herkes üşüdüm diye söyleniyor sitede bende ise ağustos ayı şort askılı modu 😂
Symn Ben petekleri kapattım sadece 1 oda yanıyor balkona çıkıp oturacağım çok olunca korkmaya başladım yalnız değilmişim cinsiyet tam belli değil kız çocuğu yapar dediler ondan cinsiyet sordum
Seftali @Symn Allahın izni ile bize bir kız geliyor canım 😉 cinsiyet falan bilmem ama bu hormonlar bizi bizden alıyor bence 😂