Cansu57 Merhaba hanımlar normal doğum yapanlara birşey sormak istiyorum. Dün akşam belinin ortasında sıcak sıcak ağrı başladı kasığama karnıma doğru yayıldı. Hala da kasığımda hafif ağrı devam ediyor ve kasılmalarım var. Bu doğum habercisi mi yalancı sancı mı
Edebyahu Cansu57 doğum sancıları gelince gitmez yapışır resmen yalancı sancı sıcak duşa girdiğinde pozisyon değiştirdiğinde geçer🥰
Basaksmrdyn Geçt mi sancı? geçtiyse yalancıdır Aralıklarla gelip şiddetleniyorsa Doğum sancısıdır. ama herkesin bir olmuyor benim önce kasıklarım regl sancısı gibi ağrımıştı sonra hastaneye gittiğimde 4-5 cm açık var dedi ama nstden hiç sancı çıkmıyordu suni sancıyı bir verdiler o zaman belimden yayılmaya başladı ağrı yavaş yavaş, iki saatte doğurdum sonra. Bazen sancı belden de giremeyebiliyor ilk başlarda.
Cansu57 Basaksmrdyn yok canım kasılmalarım var hala ekstradan vajinaya doğru baskı ve sancı başladı. Ayıptır demesi gece tuvalete kalktığımda ishaldi tuvaletimde
Basaksmrdyn O zaman doktora git derim canım geçmediyse başlamış olabilir sancılar. Eğer hastane yakınsa açılman da çok yoksa her şey de normal ise eve gel evde çek derim sancını daha güzel oluyor. Yoksa öbür türlü erken olsun diye suni sancıyı verirler de verirler.