Zeyzey20 Bebeklerine kaç aylar arası eşya alıyorsunuz mutlaka alinmasi gereken bebek esylari neler sizce
2cocuk2kopek Zeyzey20 kiyafet olarak 0-3 ay aldim hep ama digerleri icin bende internetten liste buldum yarin e bebege almaya gidecegim . Canim istersen internetteki listelere bir bak fikir olur hem
Simadumann Zeyzey20 1adet 10lu organik hastane çıkışı 4adet 5 li hastane çıkışı 0-3 ay tulum kıyafet Bornoz seti, alt açma, anı battaniyesi, müslin bez, ağız bezi aldım. Ebebekten iç zıbın alıcam şimdilik bunları hazırladım
Nazoliii Zeyzey20 alınması gereken onemlileri aldim zaten ilk dogdugu zaman giyebilsin diye 0-3 aldim 3 4 parcada 3 6 ay felan aldim aile kalabalik oldugu icin getiren cok olacak diye sadece eksik almis oldum getirenler hep buyuk getirirse carsiya gider alirim diye düşündüm 💎
BaharAytekin Zeyzey20 0-3 alın ama sadece 0-1 olanlar 50 cm olanlardan fazla almayın ama aralıgı 0-3 olanlar yenıdoganlara gore bı tık daha buyuk . Pente battanıye ve çıtcıtlı body bol bol alın. Sevgiler kolay gelsın💜
Simadumann Hastane çıkışı ve 0-3 ay aldım ben. Hediye çok gelirse falan diye diğer ayları almayıp sonraya bıraktım. Hatta yenidoğan be 0-3 ayı bile fazla almamayı düşünüyorum nasıl olsa bebekle kontrole falan gidicez hastaneye gidip gelirken lazım olanları alırım dedim ama sen bilirsin tabi 😊
Zeyzey20 Simadumann bende 0-3 ay almak istemiyorum az almak istiyorum çünkü çoğu kişi bana diyoki bebek çok çabuk büyüüp hiç goyemiyo boşuna kaliyo büyük olsun raht eder hemde genelde 3-6 al diyolar kafam karıştı
Zeyzey20 Simadumann canım benim bende iki tane 5li takım aldım 7-8 tane iç zıbın aldim alt açma örtüsünü aldim iki tane begendigin elbise vardı onu aldim hastane çıkışını sipariş verdim 10lu bu hafta gelir inşallah artık diğer aldıklarını 3-6 almayı düşünüyorum
Simadumann Zeyzey20 2 tane 5 li 1 tane 10 lu yetermi diyosun? Ben çok emin olamıyorum daha almalımıyım yoksa bu kadar yeterli mi bilemiyorum
Zeyzey20 Nazoliii aynen ne güzel tamamlamışsınız nedeyse benim maalesef daha eksiklerim var inşallah bende yavaş yavaş tamamlarim
nilipek Zeyzey20 kaç kilo doğacağını bilemezsiniz o yüzden azar azar alın kıyafetleri bazen 4.5 kilo bazen 2.5 kilo doğuyorlar haftasını doldursa bile. Sonrasında çıkar tamamlarsınız eşiniz vs alır😊
Nazoliii Zeyzey20 eksik illaki olur en kullanilacaklari al simdilik yeter bebek zayif mi olacak kilolumu olacak bilemiyoruz ki kendimizi biraz tutup dogduktan sonra almak daha mantikli 🤗
Zeyzey20 Simadumann canım benim tabiki daha alicam ama ben 0-3 ay arasi en fazla 5 li iki takim ve 5 tane falan daha iç zıbın almayı düşünüyorum artı olarak alacaklarımı 3-6 almak istiyorum çünkü yeni doğan bebek çok çabuk büyüyor hiç bişey olmuyor ben boşuna alındığını düşünüyorum