Oges 31 haftalığız hareket ettiği bir anda içerden çıt diye bir ses geldi çok net duydum başına gelen var mı ilk defa oldu nedir acaba bu 🥴
Gulsahural Oges canım kaburgana falan vurmuş olabilir belki bende geçen aynı şeyi hissettim ama kaburgamdan geldi ses mesela bilmiyorum belki bilen vardır üstte kalsın yine
Deniziimmm Gulsahural Oges kızlar duyduğunz bebeğinizin tırnak sesi ben de ilk oğlumda osesi duyardım Dr tırnak sesi dedi elleri ile oynuyor bebişler el parmakları ile minnoşlar 😄
Bedoo Oges canım bende duyuyorum o çit seslerini 38+6 haftalığız arada yine oluyor sebebini bende bilmiyorum😊
Oges Gulsahural kaburgamda bir acı falan hissetmedim ama karnımdan geldi sanki anlayamadım da çok tuhaf oldum 🥴
Deniziimmm Oges 😊 evet canm çok net duyardım bende hatta karnıma ellerini getrrdi oğlum el parmaklarına kadar sayardım 😄
Oges Deniziimmm ay bazen sert yuvarlak bişeyler geliyor elime ya kafası ya elinin yumruk hali bilmiyorum okşuyorum hafif dürtüyorum rahatsız oluyor çekiyor başka yere kendimden geçiyorum tabi ben o sıra 😊
Deniziimmm Oges maşallah kuzuya muhtemelen yumruk yapmıştır 😊 Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş cümlemize 🙏
Oges Merius çok çabuk geçiyor Ben de sen gibi 20 li 30 lu haftaları görünce çok hevesleniyordum hemen gelmiş meğerse 😊