Vildan007 Merhaba hamiş anne adayları benım ilk bebegım 15 haftalığız doktorumuz cınsıyetı kız dedı ve ben kendımı mağazada aldım herşeyi alaşım var 🤗hatta somdıden bebek arabası,2 tane hastane cıkıs bırkac şey aldım 🙈aceleme mi ediyorum sizce 🙈🙈🙈
minnak9 Vildan007 sen iisin ben ogrendigimzde gittik besik aldk :/ heves iste Allahim tamamina erdirsin insallah cmlemizinkini
baharclk Vildan007 Benimde 15. hafta. Randevumu 16. haftama aldm bilerek 4 ay oluyo. Cinsiyet net belli olsn diye. Yoksa bende alışveriş konusunda kendimi tutamazdm 😁😁
Vildan007 Handeaslan39 kesin diyor ama gerci 22.haftada arkadasımınkını degıstırdıler cınsıyetını 🙈 korkuyorum bende ama duramıyorum
Handeaslan39 Vildan007 kesinse korkma canım görüyordur yanı zaten 🙂🙂 hayırlısı olsun kuzu yap alışverişini 😂😂😂
Sedafirat Vildan007 canım bebegimin cinsiyeti belli değil ben bile şimdiden alıyorum hem kizin hem erkeğin giyebileceği eşyaları araç gereçleri
Vildan007 Mine benımle beraber hamıle arkadasım var 5 hafta önde benden o da 20. Haftada oda iğne böle almadı kızıyorum kalk alısverıse dıye Anacım nasıl almazsınız ya ☺
Fatmaydinn Vildan007 bana 14 haftalıkken kız dedi 22 haftalığız hala kız diyor demez inşallah sana da canım 😊😊
Mine Vildan007 baştan beri hep niyetim öyleydi 6.ayın sonlarına doğru almayı düşündüm eşimde benim gibi düşünüyor çok zor dayanıyoruz ikimizde ama olsun 🤗🤗🤗
Mine reflesha teşekkür ederim yani herkes nasıl bekliyorsun diyor almayı çok istiyorum ama eşimde benim gibi bekleyelim diye destek olunca daha iyi oluyor 🤗🤗
reflesha Mine olsun olsun en mantiklisi aslinda bende o fikirdeyim sadece araba aldik o da hediye geldi birkac parca kiyafet ama kesinlikle sizinkisi en dogrusu🤗
Naznaz Senin gibi olan var canım beeeennn 😂😂 kız denildiği an banyo takımını oyun sandalyesini masal kitaplarına kadar aldım hepside pembe.. elbise almaya başladım 😂 ayrıntılıda kız desede rahatlasam 😅
Kaju Valla 17 de kontrol var kiz kesinlessin bende alicam. Degisirse degissin cok pembe almam heralde. Bebek arabasi vs. Fethiye de yasadigin icin antalyaya gidip alcam iyice agirlasmadan almak istiyorum cunku. Bebek arabasi vs zaten cinsiyetle cok alakali degil. Ayrica dr un gorduyse bacak arasini degismez bence🤗 sonradan olusmuoki pipi 10. Haftada cikmaya baslio hatirladigim kadariyla. Kordon altinda kaldiysa gorulmediyse oda yuh yani ozaman doguncaya kadar alisveris yapmayalim😂 al gec bosveerr❤
Ftmkya Kaju ay pipi olusuyo dimi 10.hf da banada kız dedi doktorum 12 de ama kesin değil dedi bende meraktayım 3 boyutluda da kordon baya ayrı yerde duruyo yani
Yoncakurnaz Kaju valla çok haklısın ya bende 12 haftalıgım kontrole gittim dün çıkıntı bar kolay kolay degişmez ama bekle dedi dinlemedim bile nler aldım neler dayanmıyorum büyüklerde iyi degilmiş diyolar dinlemiyorum kimseyi ☺