Mervednr Nurdan25 bende de vardı doktorum magnezyum eksikliğinden dedi ilaç vermişti onunla düzeldi çok şükür. Yürüyemez hale geliyordum.
umm_imarah Nurdan25 31 hafta 5 günlüğüz ve bende de aynı şekilde kasılmalarla birlikte oluyor tavsiye edeceğim sadece egzersizdir, bana iyi gelen bir tek egzersizler oldu inşaAllah size de o iyi gelir ))
Gozdeess Nurdan25 bende topallıyorum ama senin daha zor bakmak zorunda oldgun bi bebişin daha var benim ilk bebeğim kısmtse ikide seni daha iyi anlarım😬allah yardımcın olsun canım
Gozdeess CerenVarol benımde o haftalarda baslamıstı yapıcak bişi yok inan dogana kadar dayanıcaz mecbur iki gğnüdr aglatıcak kadar agrıyo sırf evi süpürdüm diye ama yapıcak kimse yok mecburuz😥
Gozdeess nilmur00 demekki herkes aynı durumda bu biraz teselli oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Ozderr Nurdan25 ben Adım atamıyorum mutfakla koltuk arası iki metre yürüyemiyorum oraya kadar 😤 arada olan bişey de değil yürüdükçe artıyor
Mlssa Nurdan25 Benim de temizlik yapınca ya da fazla yorarsam kendimi belimden aşağı kalçama ordan da sol bacağıma ağrı iniyor.Tedirgin olup doktoruma sordum,ağrılar o bölgelerde normal kanaman vs yoksa dedi.Yine de tabi doktorunuza danışın 🙏🏻