Nurdan25 Kızlar 28+5 günlük olduk bacak ve kalça ağrısından çekiyorum sürekli ağırıyo hele temizlik yaptığım zaman ağlama noktasına geliyorum sizdede oldumu naptınız 😣
Gozdeess Nurdan25 bende 29+4 oldum ama aynısı bendede var sag tarafımı hisstmiyorum ozellikle temizlkten sonra sanırım erkek bebekte bele vuruyomus yani dogana kadar cekicez gibi😬saglıkla dogsunlarda yapck bişi yok😌👶🏻
nilipek Nurdan25 valla o haftalarda nerem ağrıyor desem canım doktorum "hamilelikte olur bunlar " dedi. Her hafta başka bir yer ağrıyor ben de bezmiş durumdayım😁
Gozdeess Nurdan25 bende topallıyorum ama senin daha zor bakmak zorunda oldgun bi bebişin daha var benim ilk bebeğim kısmtse ikide seni daha iyi anlarım😬allah yardımcın olsun canım
CerenVarol Benimde oluyor kizlar gerci erken basladi 12 haftaligim.yarin kontrolum var danisicam doktoruma bakalim🙄
Nurdan25 CerenVarol Rabbim yardımcın olsun canım bende bu hafta başladı çok zor ya çekiliyo sanki bacağım
hunilimom CerenVarol magnezyum başlar büyük ihtimal o haftalarda başlanıyor bazen sade soda öneririm çok yararını gördüm
Gozdeess CerenVarol benımde o haftalarda baslamıstı yapıcak bişi yok inan dogana kadar dayanıcaz mecbur iki gğnüdr aglatıcak kadar agrıyo sırf evi süpürdüm diye ama yapıcak kimse yok mecburuz😥
CerenVarol Nurdan25 allah razi olsun canim🙏 allahim hepimize yardim etsin.zor gercekten bazen kitlenip kaliyor agliyorum dediginiz gibi zor oluyor🙄🤦🏼♀️
Nurdan25 nilipek küçük çocuğum olmasa yatarsın dinlenirsin bi şekilde geçer ama ilgi bekliyo ev iş hepsi derken çok zorlanıyorum bu hamileliğimde Rabbim yardımcımız olsun
nilmur00 Nurdan25 1 saat önce ben de post açmıştım ben de çok kötüyüm 29 haftalığım ama nasıl bitecek bilmiyorum ağladım az önce eşim biraz masaj yaptı rahatlattı
Gozdeess nilmur00 demekki herkes aynı durumda bu biraz teselli oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Aselmelegim Nurdan25 Nurdan25 gerçi size diyorum.daa bende icmiyorum . Magnezyumlarimida bosalaadim bu ara kalcam bacaklarim ağrıyor 🙄