Alinam Kızlar benim zaman zaöan bacak aralarında ağrı oluyor yatarken dönerken kalkarken zorlanıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Melhakars Alinam 35+5 bacak ağrısı kalça ağrısı vajina ağrısı bel ağrısı hepsi mevcut maalesef yürürken sol bacağım topallıyor gecede sağımdan soluma solumdan sağıma dönemiyorum merdiven filan çıkarken bi anda kramp giriyor 😢 canın çok acıyor vallahi
Esmanur42 Alinam bendede çok oluyor ağrılar 35 haftalık hamileyim masaj kremi sürüp yarıyorum rahatlatıyor
Alinam nilmur00 yaaa neden oluyor acaba nasıl baş ediyorsun uykum var uyuyamıyorum ağrıdan en fazla yarım saat uyuyorum
beyzayagiz beenn 19 haftalikken basladi 29 haftaligim hala devam ediyor cok kotu bir durum ama dogum yapincaya kadar cekceksin dedi doktorum genelde kalsiyum magnezyumdan olur kimininki o eksiklik giderilince geciyormus ama benimki gecmeyengillerden malesef cekiyoruz oyle ne dogru duzgun gezip yuruyebiliyorum nede ev isi yapabiliyorum allah en kisa zamanda saglikla almamizi nasip etsin insallah
Alinam nilipek Mrym_sld Melhakars yok yastık falan kar etmiyor bana ara ara geçiyor tekrar başlıyor anlamadım gitti çok sinir bozucu bir durum bu
dere07 Alinam bacak arası değilde bacaklarim çok ağrıyor zor oluyor benim için uyku uyuyamaz hale geldim 33 haftalik olduk 😇